Vecka 33

Tjolahej tjolahopp, så traskar vi in i vecka 33 idag :) baaaara 7 veckor kvar!
Enligt gravidappen är bebis nu ca 43cm lång och väger ungefär 2,2 kilo.
När Novalie föddes vägde hon 2,6 kilo och var 47 cm lång!

Nästa vecka ska vi på tillväxtultraljud för att se att denna krabaten växer som den ska, har för mig att Novalie låg på -25% på kurvan när hon föddes.. Ska även bli spännande och se om jag får en normal förlossning som startar av sig själv eller om det blir igångsättning igen..

Med alla kontroller och igångsättningen osv som var med Novalie så vill jag att allt bara ska vara helt normalt denna gång så man får uppleva det med.
Också får bebis jättegärna väga liiiite mer, det gör inget :) då kanske jag slipper stanna på BB så länge, jag var ingen större fantast av det stället tyvärr..

Javisst, 55 dagar kvar :)


Oj, sånt som händer

Idag har jag och Novalie varit till stan en sväng för att fixa gräsmattegödsel och en kofta.
Imorgon ska vi ju gå på bröllop och optimist som man är hade jag räknat med 25 grader varmt och strålande solsken.. Väderprognosen säger mulet och 15 grader varmt så tanken slog mig att jag och Novalie kommer behöva ha något på armarna fram på kvällningen! Så det var bara att veva igång Bettan imorse och ge sig in.


Kommer nöjt hem med 2 koftor och inser att vi glömt strumpbyxor till Novalie! Vi har en liten butik här i habo som heter familyhouse så jag begav mig dit, och hittade vad jag sökte! :)
Vita strumpbyxor för 10:- dom lär hon ju inte kunna använda fler gånger ändå om jag inte bleker dom i klorin!!
Till saken hör att jag hittade lite mer på rean! 1 tröja, 1 klänning och 1 fleece med den svindyra kattjäveln som Novalie älskar. 70:- plagget betalade jag! Även för fleecen!

Jag älskar att fynda! :)


Vad fan är det som händer?

För en gång skull fick jag äntligen sova! En hel timme i sträck hade jag sovit när Novalie av någon anledning kommer drullande nerför trappan och ska kissa, hon kissar alltid uppe på natten annars?!
Hon vill att jag ska följa med upp och natta henne och javisst, självklart! Erbjuder handen, men nej då - där kommer psykbrytet som ett brev på posten, det duger inte! Det ska bäras minsann, och nej just nu klarar jag inte att bära nästan 14 kilo uppför trappan.. Hon slängde sig på golvet och bara gapskrek.
Till slut bar Tom upp henne, men det duger ju inte heller för fröken, det ska vara mamma!!
Dom senaste dagarna har varit för jävliga rent ut sagt om man får säga så med massvis såna här utbrott, men klockan ett på natten???

Nu kan jag väl inte sova dom närmsta timmarna är jag rädd för :/
Novalie har tystnat där uppe iaf, det är alltid något..


Bebisrum - check!

Sådär ja, nu är det klart :) 
Den sista pusselbiten är lagd så nu är det bara den som ska bo i rummet som vi väntar på! En låång väntan..
Till slut så blev det iaf grått på väggarna istället för den svarta och dystra som var där innan. Ska även byta skynkena som hänger för förvaringen och gardinerna. Kanske hittar någon roligare taklampa med!
 
Före - en svart och dyster tapet som jag inte tycker passar så värst bra i ett bebisrum..
Eller rättare sagt inte alls i mitt hem!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nummer tre!

Sista bebisen i trion denna veckan har tagit sig ur ännu en mörk och trång livmoder!
Grattis Emma och Kalle till lilla Molly :) 
 
För varje bebis som föds blir jag än mer deppig över att jag måste vänta..
 
 
Minns mina test som igår. Gravid i vecka 4! Tagna 22/2-2012, 6 månader sen..
Nu har jag iaf tagit mig till vecka 32, men det är ändå många veckor kvar som idag känns som en evighet!
 

Ung och bortskämd

Dagen har lidit mot sitt slut och mamman har sjunkit ner i soffan framför tvn. 
Ikväll var det premiär av programmet Ung och bortskämd och jag tror jag trillar ur soffan snart! Det är helt sinnessjukt..
Den äldsta är 22 år, ett år yngre än mig. Dom kan inte varken handla eller laga mat, dom har inte susning om skillnaden mellan diskmedel och tvättmedel och att jobba är verkligen inget dom är vana vid.
 
Jag kanske inte har varit världens bästa dotter, varit bitter över att vara tvungen att hjälpa till hemma och haft ett antal utbrott över att behöva plocka i diskmaskinen och lägga tvätten i tvättkorgen. Men ska jag vara helt ärlig så är jag idag väldigt tacksam för att jag varit tvungen att göra detta!
Idag är jag 23 år, har mer eller mindre skött ett hushåll sen jag var 19 när jag tog på mig den rollen när jag och Tom träffades. Jag diskar, tvättar, lagar mat och städar. Det är sånt man bara gör när man är i den här åldern och har blivit vuxen. 
Jag kan känna att vi gör helt rätt med Novalie redan nu, att lära henne från början. Hon lägger smutsig tvätt i tvättkorgen, plockar undan sin disk från bordet, torkar upp om hon spiller och städar sitt rum. Hon är 3 år och bäddar sin säng om man ber henne. Det är inga svåra saker, men börjar man med det lätta så får man avancera allt eftersom hon växer. 
När hon är 16 ska hon veta hur tvättmaskinen fungerar och kunna laga lättare maträtter. Jag tycker inte att det är ett allt för stort krav att ett barn i den åldern kan hjälpa till med dammsugningen och såna saker. 
Det är sånt man lär sig hemma för att sedan kunna ha ett eget hushåll en vacker dag. 
 
Men än är hon bara 3 och fortfarande barn :) tror inte hon får en sämre barndom bara för att man begär att hon lägger tillbaka sina leksaker i leksakslådan.
 
Eller vad tror ni? 
Åsikter om detta? 

Idag är jag en dålig mamma

Har precis hämtat Novalie på dagis och hon vill göra både det ena och det andra, men jag har verkligen ingen energi överhuvudtaget! Allra helst skulle jag vilja lägga mig på soffan och få blunda en stund men det går ju inte heller när hon vill vara ute och leka, då har jag ingen koll. 
Nej idag är det segt vill jag lova! Om 1½ timme kommer Tom hem för första gången med bussen så då tänkte jag att jag skulle lyfta mitt feta arsle ur soffan och gå bort och möta honom, då kan Novalie få cykla med så blir hon glad :) Sen ska det ätas middag och grejer och sen, sen är det kvällen och jag kan få sova lite. Men känner jag mig själv rätt så är jag väl döpigg när kvällen väl kommer och det är dags..

Nädå, jag är inte alls avis..

Till både höger och vänster "ploppar" det ut små söta bebisar denna veckan! Jag är bara lite bitter över att jag själv inte blev gravid lite tidigare, eller jo det blev jag ju iof men det slutade i missfall :( nu måste jag vänta ytterligare 2 månader innan jag får träffa vår nästa stjärna <3
Men hade jag inte fått missfallet så hade inte den här bebisen varit just den här bebisen..
 
Först ut i vänskapskretsen var Alexandra som i slutet av veckan fick lilla Leo, och i förrgår kväll fick även Jennie sin lilla Matilda :) ja nu väntar vi även på och se vad Emma får för liten krabat denna veckan.. 
Fattar ni att jag tycker det är drygt att vänta? ;) alla dessa söta bebisar tar över min facebook snart haha! 
Får gotta mig i andras lycka så länge och tänka att den som väntar på nått gott aldrig väntar för länge..
 
Förmiddagen har jag ägnat åt att försöka tygla min lilla dotters 3-års trots och hysteriutbrott. Det gick väl sådär men hon blev visst också lite trött så hon somnade som en stock i vår säng när hon hade lugnat ner sig. 
Mellan varven har jag försökt fylla i lite böcker. Till bebis köpte jag en gravidbok för att dokumentera graviditeten och sist jag var i Ullared köpte jag en mina första år bok så dom har jag fyllt i lite i :) Novalies bok är redan komplett och ligger i hennes minneslåda! Däremot skriver jag även lite dagbok till henne med jämna mellanrum så den har jag skrivit lite i med! 
Vad är då en minneslåda? Själva lådan i sig är inget märkbart, en vit papplåda med lock från Ikea.
Det är innehållet som är det viktiga! 
 
 
I Novalies minneslåda finns bland annat hennes bok, dagboken, hennes första skor, en prematurblöja, första napparna, Jp från dagen hos föddes, BB-journal och journal från MVC, lite kläder och dop- och födelsedagskort. Mer lär det bli och allt får inte plats om man lägger allt man vill spara i den, så det gäller att välja :) Ett tips för alla er som får barn nu är att ha en sån låda, det är kul både för barn och föräldrar och kika i om några år!
 
Grattis Alex, Jennie och så småningom Emma!! :) 
 
 
 
 

Idag är en bra dag

Förutom att jag inte sovit ett skit inatt. Jag har varit inne och väckt Novalie en gång/timme ungefär. Hon trillade ordentligt i trappan sent igår kväll och slog sig lite här och var, så jag ville ha lite koll ifall hon hade fått en hjärnskakning. Som tur är mår hon bra idag och är sitt vanliga jag :)

Idag har hon lekt ute på gården med några kompisar. Jag har märkt att dom lite äldre barnen och pojkarna är lättare att komma överens med än flickorna i samma ålder!
Nu ska jag fixa lite picknick till barnen så kan dom fika lite ute på gräsmattan :)
Tom är på baksidan och fixar och donar och brottas med "gräsmattan".

Måste bara visa er den fulsöta tröjan Novalie fick innan i affären. Man skulle kasta några bollar och leta efter några skattkistor.


Världens lyckligaste unge!

Om hennes mamma och pappa har världens gladaste unge just nu! Idag blev hon nämligen ägare till en RIKTIG cykel och inte bara en med tre hjul och flak :P
Ute i gamla huset hade vi ju bara grus så det var inte så smart att ha en där och att få en i julklapp och få stirra på i 4-5 månader är inte så snällt när man bara är 3,5 år.

Så så blev det :) ett riktigt kap var det med och det gör inte mig nått..

Nu har vi haft fredagsmys i soffan och jag och Novalie har badat så snart är det sängdags! Imorgon blir det väl cykelpromenad har jag en känsla av..


Kuckilurar och filurar

Ligger i sängen och kuckilurar på vad man ska hitta på idag.. Är så fruktansvärt trött så jag skulle kunna somna stående! Novalie däremot är pigg som en lärka och vill leka och ha sig och det förstår jag ju, hon har ju sovit sina 10,5 timme ;)
Som tur är har Tom kortdag idag så han är hemma tidigt idag.

När han kommer hem ska han få sätta upp två hyllor i bebisrummet och sen är det så gott som klart där inne :) jag vek in lite bebiskläder och så igår, och oj vad små dom är <3 idag går jag in i vecka 32, 8 veckor kvar.. En hel evighet!!


Mår så dåligt över att se det..

Dom andra barnen är inte lika snälla längre mot min lilla tjej :( Novalie var visst bara nyhetens behag och rolig att leka med för att hon var ny på gården, nu drar dom andra tjejerna sig undan och Novalie berättar att hon inte får vara med och leka längre.
Det gör så ont i mig att se att det inte går att beskriva!
Dom första två veckorna gick allt jättebra och hon lekte med alla, nu vet jag inte vad som har hänt.

Sitter med en klump i halsen tårar i ögonen och undrar om vi verkligen tog rätt beslut?
Förhoppningsvis ger det väl med sig och hon hittar en kompis som vill leka med henne.. Problemet är nog att när tjejerna säger att hon inte får vara med så reagerar Novalie med att bli arg och då går dom andra in och hon blir ensam kvar :/


Det gör ju inte saken bättre att man är extra känslig nu heller, jag kan ju gråta för allt och bara tanken gör mig ledsen..


Nu har jag bestämt mig!

Sådär ja! Nu har jag bestämt mig, det blir en ljusgrå istället i bebisrummet och så ska jag skita i väggdekorationen och måla vita moln på väggen och ha en väggtext istället, det tror jag kan bli fint!
Eftersom det blir billigare och enklare att måla så blir det så, det är ju även enklare att bara måla om ifall man skulle vilja byta färg i framtiden :)
Så så får det bli!


Mini-mini-me's rum

Jag sitter och filurar lite jag angående bebisrummet.. Tanken slog mig i fredags när jag gick in i vecka 31 att det inte är så ruskigt lång tid kvar, och det kommer bara skita till så är jag i vecka 38 och bebis kan komma när som! 
Som bekant så har vi ett tänkt bebisrum som är SVART idag, och det vill jag absolut inte ha.
Men nu till den stora frågan, måla eller tapetsera? Och sen det största kruxet, vilken färg? 
Vi tror oss ju veta vilket kön bebis har, men man kan ju trots allt aldrig vara riktigt säker, så jag vill ändå ha en ganska könsneutral färg. Vitt är uteslutet, dels för att resten av huset är vitt och dels för att det är allmänt tråkigt!
Just nu lutar det lite åt en ljus beige..
 
Sen har jag ju en Nalle Puh väggdekoration som ska upp på väggen med så det måste ju passa ihop liksom, så omönstrat blir det ändå! Men vad ska man ha för gardiner då? Haha, ja det här filurandet blir jag lite knasig på snart :) 
Eller om man skulle skita i väggdekorationen och bara göra det mysigt och fint? 
 
Den här har jag liggandes
 
 
Har ni några tips så dela gärna med er! :) 

Bebis v.31

I helgen har det som sagt varit släktträff och det har varit jätteroligt att träffa alla igen!
Tyvärr har inte ryggen betett sig som den ska :( igår var det jobbigt, men idag har det varit ännu värre.. Vid halv tio tog jag med mig skruttefia och åkte hem, än en gång med känslan av att ryggen ska gå av.. Novalie tvärslocknade i bilen så det var bara raka vägen upp i sängen när vi kom hem.

Om nio veckor är vår lilla stjärna beräknad, men det kommer bli långa veckor om det ska fortsätta såhär.. Jag kan lova att det är värt det, men just nu när inget hjälper känns det lite hopplöst..
En bild på magen i v.31 :)


Sådär ja, nu var glukosbelastningen avklarad, och som jag visste - ingen diabetes!
Efter en stund i det lilla rummet sov jag som en gris! Tur jag hade ställt klockan så dom slapp komma och väcka mig..
Det är ju bra konstigt, man kan inte sova på natten i sin egen säng men på dan kan jag till och med sova på en brits på vårdcentralen?? Underligt hur kroppen beter sig..

Nu väntar jag på att lilla gubben ska komma hem och klippa gräset, sen blir det hämta Novalie på dagis och sen upp till mullsjö på släktträff!


Fint ska det va!

Idag tog jag mig i kragen och åkte bort till vårdcentralen efter att jag lämnat Novalie - glukosbelastning it is!
Jag tror inte att jag har nån diabetes men det är väl lika bra att göra som barnmorskan säger så hon inte kan komma att säga vad var det jag sa?

Så nu ligger jag här, ensam och övergiven i hela 2 timmar :( jo då, tro det eller ej men jag lyckades tigga till mig eget rum så jag slipper väntrummet med alla sjuka äckel :D
Tur var väl det, för 2 timmar på en pinnstol rätt upp och ner hade aldrig gått! Nu ska jag försöka sova lite..
Finns till och med persienner :)


Rummet utstrålar vårdcentral..


Klagoinlägg

Jag varnar redan nu - orkar du inte läsa massa klag och ynk ynk så kan du lika gärna lägga dina nästkommande minuter på nått vettigare.


Ikväll har jag ont.. Och inte så lite heller! Bajsryggen vill inte alls idag och det går hela vägen från mitten av ryggen och ner genom skinkan till halvvägs på baksidan av låret. Känns som om jag skulle kunna vara minst 90 år idag!

Till råga på det är det natt snart med, vilket jag vet kommer innebära ett himla springande på toa och det är inte det minsta smidigt när man knappt kommer upp ur sängen :(

Gud vad jag längtar tills imorgon när jag lämnat Novalie! Av någon anledning så kan jag sova jättegott på förmiddagen, så jag är verkligen tacksam för att dom låter mig ha Novalie på dagis <3
Positivt är iaf att allt såg bra ut hos barnmorskan idag. Jag förklarade läget om nätterna och hon kommenterar med att "jaaa, det är ju några månader kvar". No shit Sherlock, jag vet!!


Välkommen hem till oss!

Såhär bor vi :) vi har kommit iordning någorlunda nu, men än är det mycket kvar! Sovrummen på övervåningen ska tapetseras och toaletten uppe och tvättstugan ska göras om så småningom. Men men, det är sånt som kommer så småningom - allt kostar ju pengar!
Men här får ni en liten kik iaf!
 
Såhär ser det ut när man kommer in i hallen. Till höger (syns ej på bild) är ingång till köket
Till vänster innan spegeln är ingång till tvättstugan. På bild syns dörren till toalett/dusch
 
 
Köket, sett från dörrhålet.
På spisen står förberelser för middagen ;)
 
 
Matdel (med grannens bil utanför som åkt in på gården) inte parkering i vanliga fall med andra ord
 
 
Lite mer kök
 
 
 
Toalett/dusch nere. Litet trångt med skötbordet, men det ska ju inte stå för evigt så det kan jag leva med!
 
 
Hallen sett från vardagsrummet
 
 
Vardagsrum
 
 
Matsalsdel
 
 
Novalies rum, övervåningen
 
 
Fortfarande Novalies rum, måste köpa andra lådor till hennes leksaker, det ser så rörigt ut..
 
 
Mammans och pappans rum, här ska tapetseras för att få bort dom fula stjärnorna..
Till höger om sängen finns 2 garderober som inte syns. På bilden känns rummet mindre än vad det är
 
 
Blivande bebisrum. Här SKA tapetseras innan bebis föds. Ni får se mer bilder när allt är klart, nu är allt bara inslängt..
 
 
Toalett uppe. Gräsliga färger...
 
 
Hallen uppe. Till vänster bebisrum och till höger badrum
 
 
"familjevägg", sett när man kommer ner från trappan.
 
 
Lilla uteplatsen. Här ska byggas uterum och ny altan nästa år :) då blir det nya möbler osv. Så länge får plastskiten vi hade i trädgården i gamla huset duga!
 
Sen var det slut :) nu har ni varit hemma hos oss, får jag komma hem till er nu?

Storstäd

Är sååå trött idag! Städfirman är här och storstädar så jag kan inte gärna bara gå och lägga mig och dö i sängen flera timmar :/ som jag hade velat..
Finns det några minuter över efter att dom är klara innan Novalie ska hämtas så tar jag chansen då ;)


Förbannade baksida

Jag är helt säker på att min rygg kommer gå av på mitten inatt. Jag lovar! Proppa kroppen full med värktabletter känns ju också lagom kul :/


Löördagkväll

Sådär ja! Nu var det kväll igen! :) jag och Novalie har lördagsmys med godis och Happy feet. Tom är i Sandhem och hjälper till, klubben är arrangörer för ett evangemang med spelningar. Ewa Eastwood skulle spelat ikväll men hon hade visst fått lunginflammation, så det blev Hepstars istället. Det går inte ens att jämföra, men jaja.. Hade jag själv varit piggare och inte haft ont överallt så hade jag med vart upp! Får se när han kommer hem lilla gubben :P


Novalie har hållet igång heeeela dagen idag och lekt med sina kompisar, så hon somnar nog snart <3 kämpigt att ligga på topp haha!
Det underbaraste är när dom har Bobby Car race ute på gården, tänk er ljudet av 4-5 Bobby Cars i full fart! Låter som ett jetplan typ :P


Nehepp nu ska jag se vidare på piggelinerna som Novalie säger!


Mitt nya skal

Idag kom mitt nya mobilskal som jag vann i Satus blogg :) riktigt fint måste jag säga! Skalet kommer från caseapp.


Att rekomendera!

Innan jag går och sover måste jag ju givetvis äta frukost.. Igårkväll var jag så himla sugen på smoothie men orkade inte göra så det fick bli till frukost ist! Jag provade att göra på valios nya banan och vaniljyoghurt idag ist för vanlig vanilj, och oj så gott det blev! I hade jag jordgubbar och hallon :) verkligen att rekomendera!


Ett dåligt mönster

Dom senaste nätterna har jag sovit så fruktansvärt dåligt, jag somnar vid elva och sen vaknar jag en gång i timmen fram till fyra. Först vid 00, sen 01, 02, 03 och 04. Hur utvilad är man då på en skala när Novalie sen vaknar igen vid 06?

Om en timme ska jag lämna fisalisa på dagis och sen ska jag åka hem och vila en stund för vid 13 ska vi vara i stan på banken och skriva dom sista papprena på gamla huset med dom nya ägarna.
I eftermiddag kommer Alexandra och Göran och kidsen och då vill jag inte vara trött!

Nehepp, dags att få på sig lite kläder så vi kommer iväg i tid idag..

Internationella orgasmdagen

Idag har varit en soffslappardag, så himla skönt att få ta det lite lugnt! Eller det var lugnt iaf tills Novalie kom hem från dagis.. Det märks att det tar på hennes krafter att vara tillbaka för odrägligare unge hade man fått leta efter idag! Hon tjurade, slogs och spottades mer eller mindre från att hon kom hem vid 15 tills hon lade sig vid 19. Såna dagar vill man bara lägga sig och dö en stund, men det är bara att ta tag i det och se glad ut :) har även kokat ihop en kalops på lite älgkött jag hade liggandes i frysen och rackarns så gott det blev! Jag gillar mat som mer eller mindre lagar sig självt..


Ellan har även upplyst mig med sina magnifika kunskaper om att det är internationella orgasmdagen idag, så bara att ni sätter igång och firar där hemma ;)


På fredag går jag in i vecka 30! Skönt, "bara" 10 veckor kvar att känna sig som en valross, vara trött och orkeslös och bara ha ont..


Ett nytt vardagsrum

Äntligen har jag fått min nya tapet och det blev jättebra! :) innan satt det en mörkröd tapet med stora guldiga blommor på, det såg ut som en blandning mellan julpapper och ett överkast.. Den skar sig totalt med gardinerna och jag hade aldrig kunnat leva med den och behöva se den varje dag, så detta neutrala svart-vita passar perfekt :) så småningom ska set tapetseras om i alla sovrummen där uppe med, men det får vänta ett tag.. Tack för hjälpen Kristian!! <3 guld värda!


End of the day

Måste säga att jag har haft en riktigt bra dag, med undantag för lite ont i ryggen på kvällen. Annars har den skött sig bra idag och likaså fötterna. Novalie hade sin första dag på dagis idag efter 7 veckor, gud så hon har längtat! Och ja idag var jag en sån där värdelös mamma som lät henne gå dit fast jag var hemma. Hon kommer fortsätta gå på dagis under tiden jag är sjukskriven, men inte alls i samma omsträckning som vanligt. Hon kommer få börja senare och sluta tidigare. Tom var också hemma idag eftersom han lite oplanerat skjutit 2 dagar på sin semester, så idag har vi (läs Tom) fått massvis med gjort :) det har skruvats byrå och målats vardagsrumsvägg! Imorgon får vi upp fondtapeten där med sen är det klart där iaf! Nästa projekt är tapeter i alla sovrummen och ny golvmatta i badrummet.. Ska ta lite bilder någon dag så får ni se hur vi har det :)


Lille Tom

Dessa karlar.. Tom skar sig i fingret med en morakniv (lite onödigt kan jag tycka) han trodde det skulle räcka med ett simbaplåster - men nej det blev tryckförband och nu ner till vårdcentralen för att sy.. Samtidigt som han sitter med tryckförband trampar han på en glasbit och börjar blöda under foten. Ska man skratta eller gråta? Tur man inte är rädd för lite blod och utbildad undersköterska!


Lekkompisar

Morgonen startade vid 8-tiden av en klarvaken Novalie och 10 minuter senare hade hon lyckats få upp både sin far och mor.. Vi är ju inte jättesnabba på morgonen skulle jag inte vilja påstå men det får nog bli ändring på det! 10.15 ringde det på dörren och utanför stod 3 småtjejer och ville leka. Novalie drullade då runt i trosor och strumpor :P men jösses vad snabb hon var att klä på sig! Det här är det bästa med alltihop, att se hur bra hon trivs och hur fort hon har fått kompisar som till och med kommer och ringer på :) mammas stora tjej! Nu ska jag ta mina svullna ankfötter och gå och lägga mig.. Det värker i dom så det känns som att dom snart ska trilla av! Och dessa ska jag orka gå på i 11 veckor till?! Ja vi får se det..


Dagen i korthet

Onsdag, söndag, fredag? Ingen aning, jag verkar ha tappat tidsuppfattningen en aning.. Idag har det iaf kommit upp lite lampor, tavlor och gardiner så nu börjar det se ganska så hemtrevligt ut faktiskt :) däremot börjar jag bli lite orolig för mina fötter för dom gör fruktansvärt ont! Till råga på det har dom börjar svullna med, så snart får det väl bli stödstrumpor med.. Lyxade till det och tog mig ett bad ikväll så nu ska dom få sig lite smörj och kärlek så kanske det rättar till sig! Novalie har varit ute och lekt med sina kompisar, och hon kom även in och frågade om hon fick gå hem till en av flickorna några hus bort. Så duktig så <3


Sluuuuut

Hemma igen från Kolmården! Jag vet inte vart det gör mest ont, om det är fötterna, ryggen eller baksidan av låret. Jepp, tro det eller ej men det är denna dära nervjäveln som bråkar lite till (Som om det inte räckte?) jaja, trevligt har det varit iaf även om jag har ondare än vanligt nu.. Här hemma börjar vi komma i ordning ganska bra, det är lite tavlor och sånt som ska upp och vi ska försöka få igång internet imorgon. Jag fasar redan nu för det är alltid så struligt :/ vi har även varit och hämtat Bengan idag så nu finns han här hos oss också <3 precis innan vi skulle åka så var alla gårdens barn ute och lekte så att få med Novalie var en smula småknepigt, hon har så lätt för att få kompisar! :)