bajs, snor och slem.

Ja det är ungefär vad den här veckan handlat om. Wiggo som enbart haft hosta och varit dålig i magen (sen en vecka tillbaka) hade imorse även feber. Även hans utslag har blivit värre och blossat upp ännu mer än innan vi va och fick konstaterat äggallergi. Stackars lilla pojk vad han ser ut :/
Vi smörjer och smörjer, rumpa, kropp och ansikte och han bara avskyr det!
Lungorna har han snart hostat upp och alla sina kläder har han snart skitit ner..
Varför kan han inte bara få vara frisk?
Imorgon ska vi tillbaka till Lejonungen så dom får titta på honom.

Wiggo är ju första eksembarnet och dom säger att en förkylning kan förvärra eksem. Ni som har eksembarn, brukar det även dyka upp nya när era barn drabbas? Innan var det som torra blaffor men nu har det även kommit små prickar på hans ben och där han har haft innan har det blivit rött och ilsket. Kan det kanske vara så att han reagerat på kortisonsalvan?
Hoppas han piggnar på sig snart bara och att hostan och febern också ger med sig..

Magjävel.

Vad är det för fel på min mage och varför är det ingen som bryr sig om att ta reda på det? I augusti sökte jag för detta första gången och sen har det bara blivit värre och värre :( det kommer som kramper som sitter i mitten på magen och ner åt höger.
Första gången jag var dit visade inga prover nånting så jag fick gå hem med magdroppar för gaser. Andra och tredje gången kollade dom gallsten, inget med det heller.. fjärde gången var diagnosen stress och jag fick atarax utskrivet, men dom vågar jag inte ta för man kan bli groggy och bör ju då inte köra bil!
Nu smällde det till efter att vi ätit :/ vet inte hur många gånger på en dag jag får säga till barnen att nu måste mamma vila lite igen för jag har ont i magen.. Novalie förstår ju, men Wiggo fattar ju inget och vill mer än gärna sitta på magen och mysa just när den gör som ondast.

Jag hade tänkt vi skulle traska till konsum nu efter maten och handla lite och sen hade jag tänkt vi skulle ner i källaren och kolla vad det är för tavlor vi inte fått upp på väggarna och ge mig på det men det får nog avvakta en stund :(
här var det dött som i graven

Ja det är inte massvis med aktivitet här precis :P vore ju synd att påstå..
Idag är jag hemma och vabbar med Wiggo som har en hosta utav dess like på nätterna och morgonen.

Vad har hänt sen sist då? Vi har flyttat om barnen så Novalie är den som fått eget rum, Wiggo är äggallergiker och jag har tydligen fel på ämnesomsättningen. Jag har även börjat sy lite på beställning om jag inte sagt det tidigare :)
Funderar på om jag ska göra om bloggdesignen så kanske lusten kommer tillbaka? Iof har jag inte mkt att berätta men det kan va kul att kunna se tillbaka.

Jag har även börjat jobba på timmar på stormtrivs, enbart för att jag tycker jag har det lite för snålt just nu :/ jag ser det som en tillfällig lösning.
Efter att ha gått bredvid måndag kväll så hade jag sen att göra både tisdag, onsdag, torsdag och fredag så tider får man ju!
Annars är min huvuduppgift här i livet att se till att barnen har hela och rena kläder, får mat på bordet och försöka hålla hemmet i någorlunda skick! Det är ingen liten uppgift vill jag lova! :P

imorrn är det dags.

Då var snart tiden hos mamma över :( imorgon tar vi vårt pick och pack och styr skutan söderut igen..
Jag vet ju vad jag har att göra ikväll iaf, försöka samla ihop alla våra saker som ligger utspridda över hela huset!
Får se hur mycket vi glömmer denna gången, det brukar alltid vara något som gömmer sig nånstans som man missar..
Sen taggar vi fyra timmar med barnen i bilen imorgon ;) resan upp gick ju förvånansvärt bra så att det går så galant igen har jag inga större förhoppningar om!
Idag har jag, Fredrik och Novalie varit i Borlänge och nu blir det mat och sen kollektiv dusch av barnen innan plockandet..Wiggo i kattluckan i förrgår..