Påsk

Nu är snart påsken över! Den blev bra trots allt :) fredagen blev det lite jänk på stan och sen fest hos Ellan och Johan. Påskafton blev det påskmiddag hos dom med och sen jänk på stan med avslut med fest i garaget.
Idag har jag varit uppe hos pappa i några timmar och grillat och umgåtts!
Om en liten stund kommer barnen och eftersom dom är lediga från dagis imorgon så ska vi åka upp till pappa så kan dom leka av sig i trädgården lite. Hoppas bara det goa vädret håller i sig så blir jag glad :)


Lat som jag är så lånar vi Ellans collage för att summera helgen ;)


och grillen idag


Vem fan bjöd på det här?

Fy fan, mår som en urvriden disktrasa. Från ingenstans dök feber och halsont upp :/ jag är inte den som är sjuk mycket men när jag blir det så hade döden varit att föredra.. och självklart var det tvungen att infalla på en barnvecka med! Som tur är har dom världens bästa pappa som ställer upp och hämtar dom på dagis för nån bil vågar jag inte köra.
Halsen värker och är svullen så inget har jag fått i mig att äta! Varför?? Blä vad jag hatar det här :(
Dessutom känner jag av min hjärtklappning mer än någonsin och den är lite otäck..
Det är inte ofta jag tycker synd om mig själv men det här var inte roligt!


Dagens utsikt :/


Astma?

Jag överlevde både födelsedagen och lördagkvällen! Nu är måndagen här och jag känner mig mer död än levande, barnen kom igår och 06.00 är visst en jättebra tid att gå upp..
Än har jag inte bestämt vem som ska gå till dagis och inte. Wiggo har hosta, men jag misstänker astma och tanten på 1177 var redo att hålla mee mig. Eftersom vårdcentralen inte bryr sig och vi inte ens får komma dit längre när vi ringer så ska jag idag försöka få tag på barnmottagningen och hoppas att dom har tid att kolla upp det. Är det nu så att det är astma han har så kommer jag anmäla vårdcentralen och begära hela hans journal utdragen för att se exakt hur många gånger vi sökt hjälp!

Nu ska jag ta min onda mage och mitt pissiga humör och göra iordning barnen. Jag vet att Wiggo har en överraskning åt mig i byxan.
Hoppas ni får en bra dag!
Gammal och skrumpen..

3e april idag, det vill säga min sista dag som min ung! Imorgon fyller jag 25 och kan med det börja kalla mig vuxen.
Nu har jag iof känt mig vuxen sen jag var ca 20 och Novalie föddes men nu är jag det snart på riktigt.. vet inte riktigt hur jag känner inför detta? Lite ångest kanske :P
Halvvägs till 50, sen är det bara 13 år kvar till pension!!

Imorgon kommer mamma och Åke ner och vi ska åka till Sandsjöfors värdshus och äta planka och på lördag blir det fest och Rockabilly i parken! Kommer bli bästa helgen på länge :)