Skit med.

Jävligt rolig helg! Igår jobbade jag, det gick sådär men idag hade aldrig gått.. Förstår inte vad jag har gjort för ont för att förtjäna detta?
Och till råga på allt så har jag inte fått några pengar från försäkringskassan sen förra gången jag var sjuk :/ jag som hade tänkt att köpa julklappar, men det får helt enkelt vänta en stund. Tänk att allt ska bli så krångligt så fort det är myndigheter inblandade?

Trött på skiten..
Lille Karl har iaf hjälpt till :)


Ventoline min vän.

Jag förstår inte vart tiden tar vägen? Ännu en vecka har gått och det är jobbhelg igen! Medan andra tar helg och har det gott får jag gå och lägga mig klockan sju för att orka gå upp imorgon.. Men idag har jag varit ledig och som vanligt har jag lekt med Lisa :) åh vad du är bäst! Vet inte vad jag skulle göra utan den kvinnan?! Självklart har ju Novalie med varit ledig idag så vi tog en sväng till stan och besökte jobbet som bjöd på smörgåstårta, sen åkte vi till Sara och umgicks en stund! Alltid lika trevligt :) vi var även en sväng på Bilprovningen i hopp om att V70n skulle få sig en titt, men oooops, det var visst inte först på tisdag! Passade på att handla lite med..

Sen till lite tråkigare saker då - än en gång strular halsen med mig och min bästa vän är Ventoline! Några omgångar på morgonen för att kunna andas och några omgångar till kvällen för att överleva natten :/ sinnessjukt..

Sen vill jag givetvis gratta min mamma som blir 50 år idag! Fast just nu råkar hon befinna sig på Kanarieöarna..
Älskar dig mamma <3


en helt vanlig/ovanlig svensson.

Jag sitter i min ensamhet och funderar, lyssnar på musik och umgås med datorn. Novalie har sovit i 2½ timme nu så febern finns fortfarande där!

Det är galet egentligen vad mitt liv har förändrats på så kort tid! För 3 år och fem månader sen träffades jag och Tom, jag var 19 år och hade inte ens gått ut skolan än!
Nu några år senare har vi köpt ett gult hus på landet, vi har barn och VolvoV70! Vi äter middag halv sex och vi har fredagsmys med chips och popcorn. Hej á la Svensson!
Vem kunde tro att det skulle bli såhär den där fredagkvällen  på krogen?

Ska jag vara ärlig så passar det här mig perfekt :) jag kunde inte ha det bättre! Men jag gillar faktiskt rutiner och jag vet med all säkerhet att jag har en fast punkt i mitt liv.
Nu ska ni inte tro att jag sitter hemma och tittar på rapport och virkar varje kväll, för det gör jag verkligen inte. På sista tiden har jag funnit en bra balans mellan "hemmalivet" och det "sociala livet" eller vad man ska kalla det.
Lika skönt som det är att vara hemma med familjen så är det minst lika härligt att få komma hemifrån och bara vara mig och inte mamma och sambo!
Jag ser ofta tillbaka på helgen i Kalmar som var helt underbar och även helgen uppe i Dalarna! Åhh vad jag längtar tillbaka <3 får se om man kan planera in någon liten resa framöver, men då får nog Novalie följa med till mormor!

Nu ska jag gå upp och se om jag får lite liv i min lilla tok! (som jag tidigare idag fick plocka ut ur torktumlaren)


Min skatt <3

Mamma, barn, två hjärtan bildar ett, ett starkare band har ingen sett!
Något så stort, en känsla så stark, en kärlek som står på stadig mark!

 


jobbelijobb.

Jobbar och sliter idag och funderar på vem som ska vara hemma imorgon med feberfia..
Funderar på om jag ska ta imorgon, för sen är jag ledig på tisdag, så får lille Karl tar onsdag om hon inte är helt okej. Ja så får det bli!


kul kväll.

Lördagskvällen verkar bli ungefär lika rolig som gårdagkvällen. Enda skillnaden är att Tom är hemma idag, men han ligger och snarkar i soffan..
Novalie sover med. Idag när jag kom hem från jobbet så tyckte jag hon kändes lite varm så det fick bli tempen. Och mycket riktigt! 39,2 i feber.. Blir tokig! Är det så mycket begärt att få vara friska?
Imorgon blir det iaf jobb för min del fram till 16 och sen blir det väl hem och diskutera vem som måste vabba på fredag :( blääää!

Jag längtar till på tisdag, för då får jag träffa min Lisa igen! Världens bästa <3


planer.

Ikväll är jag ensam hemma. Eller ja, nästan iaf. Novalie har badat och fixats för natten så hon ligger och sover sen en timme tillbaka.
Tom är nämligen iväg med några kompisar ikväll, det tyckte jag han har förtjänat med tanke på hur mycket jag har varit iväg på sistone! Det har ju varit Kalmar, Dalarna m.m!
Men det är en smula lustigt för jag är inte riktigt van vid att vara själv känner jag. Jag blir så fruktansvärt rastlös!

Funderar på om jag skulle börja plocka ner lite köksluckor (det är ju 36 stycken så lika bra att börja). Tanken är att dom ska få sig en omgång färg och kanske lite nya handtag. Men först ska det ju förberedas där jag ska va och sen ska det slipas och grundas. Fast och andra sidan så är ju klockan halv nio så jag kanske skulle vänta till imorgon, fast då jobbar jag ju.. Får väl se vad som händer!

Jag har planer minsann!! :D

jag förstår inte.

Novalie har aldrig varit någon jättemorgonpigg unge, hon har vaknat runt 8-9 och det är helt okej! Nu det senaste har hon vaknat som senast vid 6 på morgonen, och igår redan så tidigt som 04.50! Det är inte helt okej däremot..

Problemet är ju det att jag har jobbat kväll hela veckan och är helt slut när hon ska upp så tidigt! Jag kan inte för all del i världen stiga upp 06 och sedan jobba kvällen och somna vid 01! Inte en chans..
Ska kolla med kommunen om det är tillåtet att jag lämnar henne tidigt även dom dagarna jag jobbar kvällen för jag blir en livsfara för mig själv och för andra om jag inte får sova (som igår 4 timmar!)
Idag är det iaf fredag och jag är ledig idag eftersom jag jobbar i helgen..

Jag skulle vilja sova i 100 år, Törnrosa är min största förebild!

trött.

Fy fan så trött man kan vara! Somnade på soffan igårkväll när jag kom hem från jobbet och där blev jag visst kvar.. Jag vaknade imorse av att Novalie stog och skrek på övervåningen så jag gick upp och hämtade henne

- Måste vara tyst, pappa sover    -säger Novalie
- Nee pappa har åkt till jobbet
- Nej mamma, pappa sover gott i sängen

Mycket riktigt, Tom låg i sängen och snarkade och var lyckligt ovetande om var klockan var! Tur att han har en sån punktlig dotter, annars hade vi aldrig vaknat..
Jag är som sagt svintrött och fryser som bara den, men jag orkar inte hämta ved så jag får väl frysa ett tag till då. Ska hämta mitt täcke och mysa ner mig i soffan :) Här har jag tänkt att ligga tills det är dags att åka och jobba i eftermiddag! Kommer inte ens ihåg när jag hade en slappardag sist..
Men känner jag mig själv rätt så kommer jag aldrig kunna ligga här mer än någon timme innan jag är igång med nått.


ljuvligt.

Hela huset doftar ljuvligt av tvättmedel och sköljmedel som ett litet skvaller om vad jag har gjort idag. Sängen är renbäddad och doftar lika underbart den. Jag kommer inte vilja stiga upp imorgon! (det vill jag ju iof aldrig ändå).
Men ärligt, finns det något bättre än den doften?
Ibland kan jag känna att idag vill jag tvätta bara för att få sniffa lite på det underbara..

Förresten så luktar jag med ganska gott idag! Köpte en duschcreme jag inte har haft innan, ftån barnängen. 
Den doftar med ljuuuuvligt!
Trots att det var 3 timmar sen jag duschade så luktar jag fortfarande gott :)





Mina nya favoriter! Kan verkligen rekomendera!!

Så var ännu en lördag snart förbi

Iphones blogg-app är skit.
Hela dan har jag gått och försökt publicera ett inlägg, men nehe då det vill den inte minsann! Jag som var så glad över att det äntligen kommit en.

Dagen startade med sovmorgon som jag har dealat mig till (fan så bra jag är!). Tom kom upp vid tolv och frågade om jag tänkte sova många timmar till, men det var ju lika bra att gå upp så man kan sova inatt med!
Vi har städat och plockat lite under dagen och sen åkte jag till Lisa en sväng och tittade på film innan hon började jobba igen.
När jag väl kom hem hade jag blivit alldeles för hungrig och trött. Jag blir som ett litet barn när jag behöver äta och sova, lättretlig och gnällig. Att Tom den stackarn står ut med mig?
Ska jag vara ärlig hade jag nog ALDRIG klarat av att leva med mig, det kan inte vara någon höjdare!
Skit samma, nu ska nybadad Novalie i säng och vi ska fläska chips och dipp och mysa i soffan med film och tända ljus :)

jag vill.

Det började som ett skämt som det sedan blev lite allvar. Jag började fundera, det kanske inte är någon dum idé?
Dom senaste dagarna har jag tänkt och tänkt, funderat och klurat.
Jag vill så gärna! Ingenting varar ju för evigt och det går alltid att ångra sig. Jag känner att jag har kommit till den punkten i mitt liv när jag vill ha lite förändring. Ju mer tiden går desto mer övertygad blir jag om att det skulle vara det rätta för vår familj! Tom är den som nämnt det ett antal gånger tidigare men då har jag varit tveksam, men nu är jag helt övertygad!

Vi får se vad som händer, om det blir nått med det.. Drömma kan man ju alltid göra!

They say i'm a true believer
I know that something's taking over now
I wanna run but i don't know how


Sorg

Igår var det torsdag. Ingen rolig torsdag. Vid 20-tiden låg vi som vanligt framför tvn och glodde. Sen ringde telefonen, det var Toms mamma. Toms morfar Knut 91 år har gått bort. Det blev en jobbig kväll och ingenting kommer bli sig likt :( en sån fantastisk man var han och jag kommer aldrig glömma honom <3 Det var i hans famn Novalie kröp upp i julas och somnade. Det var så fint att se dom tillsammans, trots att det sklijde 89 år på dom så fick dom en fin kontakt.






<3