Fördelar och nackdelar

För snart två år sen träffade pappa Eva, inte en dag för sent efter att ha varit ensam så många år.
Nackdelen är att dom kanske dricker en aning för mkt, men hade inte Eva kommit in i bilden hade jag inte fått mina "syskon".
Jag har alltid varit ensambarn och alltid önskat mig syskon som jag aldrig fått.
24 år gammal kom dom, ett helt gäng dessutom! :) och jag gillar dom allihop! Närmast har jag kommit Marie, en tokig och lite halvgalen tjej med hetsigt humör och en smula adhd <3 vi har klickat från början och även fast vi är så olika är vi nog ganska så lika ändå.. 
Synd bara att dom bor så långt bort, men desto roligare när dom kommer! I vår ska jag försöka åka upp till dom och passa på att hälsa på farfar :)

Dags att försöka sova! Inatt boar jag och Malte på Sara och Jonnys soffa och barnvaktar sovande Dante. Dom behövde komma ut lite och Fredrik jobbar hela helgen.. Dom har ställt upp så mkt för mig så att sova några timmar på deras soffa är det minsta jag kan göra! :)


Malte och Opie tidigare ikväll
Så skönt att han går så bra ihop med andra hundar :)

Tomhet

Nu är det tomt.. Barnen har åkt till Tom och just är det bara jättejobbigt :(
Hade tänkt städa, bädda rent i sängen och ta ett bad men jag tappade lusten totalt. 
Tänker över livet och känner mig illamående över tanken på mig själv :/
En gång i tiden var allt bra, jag kände mig grym och oslagbar! Jag var världens bästa mamma och trivdes med mig själv och mitt liv.
Nu är livet bara ångest, motgångar, saknad och dåligt samvete.
Jag känner mig bara som en börda.. Det spelar ingen roll vad man gör eller inte gör för det blir alltid fel ändå!
Ibland behöver man bara en kram och någon som säger att allt kommer bli bra. 
Jag vet varken var jag har mig själv eller någon annan. Dagarna bara går och jag har aldrig något att se fram emot. Förut hade jag alltid saker planerade och fullt upp. 
Nu har jag Malte och hans sällskap är verkligen ovärderligt! Jag hade verkligen sett fram emot grundkursen på brukshundsklubben men nu verkar inte det heller bli av :( 

Tittar på fotona på barnen på väggen och det värker i hjärtat och drar i käkarna sådär som det kan göra innan man börjar gråta..

Obeskrivligt hur mkt man kan älska någon! Kan det hänga ihop med den kärleken man får tillbaka? Man kan inte älska någon mer än sina barn och sina djur, det är även dom som naturligt visar kärlek.. Inga konstigheter, bara äkta kärlek <3

Jag kanske borde börja med dom där tabletterna igen.....

Bästa helgen på länge!

Denna helgen har varit jättebra! Barnen har varit lugna, Wiggo inte så trotsig och Novalie har inte varit så uppkäftig som hon kan vara :)
På fredagkvällen fick Novalie välja vilken mat hon ville och valde fisk, potatis och äggsås.. Jag trodde hon skulle välja tacos eller pizza! Men så fick det bli, sen hade vi fredagsmys. Jag och Novalie tog även det efterlängtade badet som jag lovat henne sen hon gipsade benet, men nu är det borta!!
Igår lekte Novalie med Alva i stort sett hela dagen och jag och Wiggo var på upptäcksfärd i Fagerhult med Malte. Efter maten sov han middag och sen åkte vi och köpte godis! Sen var det ju superlördag på tv som Novalie gärna vill se och sen var det mello med snask!
Nu på morgonen gick jag och Wiggo elljusan med Malte :) tur vi gjorde det så pass tidigt för usch vilket väder det blivit nu! Trots det är Novalie och Alva borta vid skolan och leker, skönt att hon gillar att vara ute! Hon är verkligen inget tvbarn..
Snart dags för mat, det blir älgstek, potatis och sås och sen blir det mys resten av dagen! Ikväll åker dom till Tom igen :( 
Mina underbaringar <3