tiden går så fort.

En månad kvar tills det är dags för flytt. Det ska bli skönt att komma tillbaka till Habo, samtidigt som det känns fruktansvärt jobbigt :( jag vill men jag vill egentligen inte om ni förstår vad jag menar? Något var tvungen att hända för att jag och Fredrik ska kunna fortsätta att älska varandra för det gör vi verkligen och det vill jag fortsätta med! Jag ser det inte som en för-alltid-lösning men just nu är det nog det bästa..

Idag har det iaf varit babyshower för Sofie som ska ha närsom :) får nog lov att erkänna att det var bästa kvällwn på länge! Efter att ha suttit hemma med sjuk och febrig Wiggo hela förra veckan var det skönt att bara komma hemifrån och få umgås med vuxet folk!
Sån fin och rund mage hade hon <3
hade jag inte haft bättre förstånd så hade jag velat ha en till. Men som tur är har jag det och nöjer mig utmärkt med mina troll!


Nu är jag trött på det här!

Nu är det dags igen. Kriga med sjukvården för att få någon att bry sig!
Idag är det en vecka sen Wiggo blev sjuk, det började med hostan och feber. Hostar gör han än och febern gav med sig efter 4-5 dagar för att göra en dags uppehåll för att sen komma tillbaka natten till igår.
Han hostar tills han kräks 3-5 gånger/dag, har inte velat dricka och varit jätteslö. I tordags kväll var vi inne på akuten för då hade det gått så pass lång tid tyckte jag utan att han hade druckit. Det blev sent på kvällen när jag efter flera timmar fick åka därifrån med honom utan att ens en läkare hade tittat på honom. Då var han så trött/ledsen och medtagen att han bara grät och ju mer han gråter ju mer hostar han och tillslut kommer den lilla vätskan han fått i sig upp igen. 1177 har jag pratat med om det är 2 eller 3 gånger och dom säger att det bara är en vanlig virusinektion. Astmamedicinen hjälper inte, hostmedicinen hjälper inte, ögoninflammationen ger inte med sig och han sover halva dagarna :/
 
Han har varit sjuk mycket men det här tar priset! I alla år sedan Novalie var liten har jag fått kämpa för att dom ska få hjälp! När hon var som sämst i sitt gluten fick vi inte komma in för dom menade att hennes 3 veckor långa diareé var en magsjuka?? Ja ni förstår ju hur det varit.. Jag är så trött på att ingen orkar lyssna eller bry sig.
Är det nu en virusinfektion, fine! Då vet jag det! Men säg att det är en lunginflammation som bara har blivit ignorerad för att dom tycker man är en fjantig och överbeskyddande förälder?
Snart ringer vårdcentralen igen och idag ska vi fan in om jag så ska åka dit och sätta mig och sitta tills någon kollat honom!
 
För er gör jag allt <3
 

då kan vi göra det officiellt.

Den 1a juli flyttar jag tillbaka mot Habo, till Fagerhult närmare bestämt.
Ska vara noga med att påpeka att vi INTE gjort slut utan väljer att bo isär för att få en bättre vardag. Som det ser ut idag kör jag barnen 8 mil/dag till och från dagis och det är inte hållbart i längden oxh Sixten går på dagis i Huskvarna.
Livet tillsammans med tre barn är påfrestande, särskilt när dom inte ens är våra gemensamma. Jag gör på ett sätt som förälder och han på ett annat så det är bättre vi sköter den biten själva nu när barnen är små så får vi se vad framtiden utvisar :) mina barn kommer alltid gå först och just nu känner jag att beslutet jag tar är rätt och bäst för deras skull. Dom kommer få en stadigare vardag och med sina pappa närmare och det är nog en trygghet för dom även om vi fortfarande kommer att ha varannan vecka.
Det är bättre att agera innan även förhållandet tar slut, för det vill jag inte :) det bästa av allt är att vi komme
r bo i radhus! Trädgård, inga släpande uppför trappor och lagom yta för oss tre med lekplatsen på innergården. Vi kommer slippa dessa hemska grannar, mord och misshandlar som det varit mycket här nu det sista.
Så vet ni det med!

borta bra men hemma bäst, eller?

Nu är vi hemkomna från mormor i Dalarna.. som vanligt är det alltid lika jobbigt att åka hem :( tillbaka hem till vuxenlivet och alla måsten utan mamma vid min sida. Hur gammal jag än blir kommer jag alltid vara mammakär!
Denna gången åkte jag och barnen själva, så det var skönt att komma hem till min bättre hälft :) för varje gång vi åker går resan bara bättre och bättre! Både upp och ner hade jag glada och trevliga barn, det är ju ändå några timmar i bilen.. brukar försöka tajma aå man drar när Wiggo börjar bli trött, då kan Novalie se på film och sen roar dom varandra :)

Denna gången såg jag även till att åka upp en sväng till Lisa med <3 det var alldeles för länge sen :(


Påminns ständigt om den tid som varit <3