Det var väl på tiden!

Typ 25 år senare är appen färdig för iphone! Nu måste den ju invigas :)

Morgonen hemma i det Gullskogiska huset började redan vid halv sex! Novalie sov som en stock men det kunde inte jag.. Jag låg kvar en stund och halvtittade på nån skitkass serie. Idag blir det lugna gatan för jag har sån där jobbig huvudvärk som ligger och moler :/ jag ska minsann sova några timmar i eftermiddag!

Åhh vad jag ser fram emot helgen <3


Populär eller vad?

En helt vanlig kväll:

Novalie - Mamma, mamma, mamma, mamma, mamma, vad gör du? vad göör du? vad gööör du?
Tom - Älskliiiiiing!
Kattungarna - mjaaaaau mjaaaaau
Telefonen - Ring ring, biiip biiiip
Tvättmaskinen och torktumlaren - Wroooom wrooooom

Ibland kan man bli tokig, men ikväll har det varit extremt.. Själv försökte jag dammsuga!
Ingen tvekan om vem som är mest poppis här hemma!

Fortsatt sjukskrivning..

Ja idag bar det av tillbaka till farbror doktorn för en besiktning igen.. Det var ju inte precis jättepositivt, finns nada att göra åt saken, bara till att vila. Och hur gör man det på bästa sätt med en överaktiv 2-åring?

Doktorn var ju iaf rolig, en dansk läkare vid namn MORTEN. Störtskön typ!
När han satt och skrev på datorn så gick det inget vidare, den gjorde visst inte riktigt som han ville och han säger "for i helvede" och jag kunde helt enkelt inte hålla mig för skratt. Där satt jag i det lilla klaustrofobiska rummet med en helknassig läkare som svät på danska! Hela situationen var rätt kul..
Sen skulle han kolla i kalendern, problemet var bara att han var på Januari 2011. Till slut fick han lite ordning på allt och sjukskrev mig till den 2a oktober.
Jag trodde han hade koll, ända tills jag kollade i papprena när jag kom ut. Då har han sjukskrivit mig till den 22a oktober! Får man så roliga läkare kanske man skulle gå dit lite oftare?

Skit samma, nu ska jag ta det lugnt. Ligga på soffan och halvdö?

Vänner <3
Vänner är änglar som lyfter dina fötter när dina egna vingar har glömt bort hur man flyger


Myskväll i Gullskog

Idag är en sån där mysig kväll när man bara sitter och gör ingenting. Jag köpte lite nya ljus idag som jag har invigt, och det blev lila blockljus. Eftersom jag tänder ljus rätt ofta fram på kvällsingen så går det åt bedrövligt mycket värmeljus och så då är det bättre med blockljusen! :)

Jag känner mig sådär nu, något bättre är det väl när jag andas men hostan är fortfarande bedrövlig.. Jag ska prova att jobba imorgon så får vi väl se hur det går! Jag tror ingenting jag..


Mina nya fina ljus, med lite guldiga stenar som dekorationer :)
Berit, Barbro och Bengt har flyttat ut ur lådan efter ett antal lyckade rymningsförsök..
Barbro har fortfarande inget hem, är det någon som är sugen på en gosig liten tjej?


Grattis!!

Efter lite om och men så har lilleman kommit till världen!
Ikväll klockan 20.31 föddes Sara och Jonnys lille gosse :)

Jättegrattis till er <3

Fredagkväll

På senaste tiden har jag varit så känslig, jag vet inte varför. Annars är jag ju alltid så glad!
Jag vet inte om mycket kan hänga ihop med att jag har varit sjuk så mycket och inte kunnat hitta på något, bara legat hemma och deppat.

Det är mycket känslor och tankar som går, men det spelar ingen roll hur mycket man tänker och grubblar för jag blir banne mig inte klokare för det. Snarare tvärtom - det blir bara värre!
Det är liksom som om allt kommer över en på samma gång.. Vissa dagar vill man bara gräva ner sig och försvinna ett tag. Men tur har jag som har en underbar familj och världens goaste dotter.

Jobbigast är nog att jag saknar mamma, men det allra värsta är att jag är rädd för en stor förändring som kommer påverka mitt liv mycket..

Ikväll är det iaf mys med Tom med Idol och tända ljus! Novalie sover sen en stund tillbaka och det gör förhoppningsvis jag med snart!

Positiva klubben!!

Snorandet har gett med sig lite och jag känner mig inte längre "nere" eller slapp som man kan känna sig när man är dålig. Dock håller hostan mig vaken till och från om nätterna och än får jag hostattacker!
I måndags träffade jag doktor Hans som gav mig diagnosen: luftrörskatarr, hård skrällig hosta. Ronki över båda lungfälten. PEF 320.
Det säger mig ungefär så mycket som att ja, det rosslar rejält när jag andas och min lungkapacitet är likamed en halvdöings.. Jag blir iaf hemma från jobbet imorgon sen är jag ledig på fredag så hoppas jag på det bästa inför helgen! Jag vill ju inte smitta mina gamla, dom blir ju så dåliga :(

Nu ska vi vara positiva!


Fest och snor

Så var man sjuk igen, eller fortfarande.. Jag vet inte!
Hostar occh har mig och förstoppad i näsan så man inte kan andas, fantastiskt! Ärligt talat så är jag ruskigt trött på det här nu!

Igår var vi dessutom på 110-årsfest och firade Toms föräldrar som blir 50 och 60 i år. Jag gjorde mitt ytterst bästa för att inte hosta/nysa/snora folk rakt i ansiktet.
Hur som så var det väldigt trevligt! Jag stannade inte kvar så jättesent utan åkte hem och la mig istället. Novalie var hemma med Therese så jag kröp ner brevid henne när jag kom hem för givetvis så hade hon intagit vår säng!

Jag är ganska dålig på det här med bloggen nu för tiden, det blir liksom inte av så ofta längre..  Såhär snygg var jag bakifrån igår iaf..


Blogga med iphone

Första inlägget med telefonen! Det är så bökigt att blogga med iphonen för det finns fortfarande ingen bra app som dom har lovat.. Och jag måste erkänna att jag är en smula besviken på det!

I helgen har jag jobbat och är nu helt slut! Jag och Lisa sitter och halvsover i soffan så nu blir det snart sängen vill jag lova! :)