En film från igår

Orkade inte pilla med att lägga in filmen igår när vi kom hem, det tar sån tid att lägga upp den på YouTube och sen ska man få in den i bloggen med.
Men Novalie var iaf lite söt på väg till Bowlingen igår. Tom satt i baksätet och vred på huvudet, och Novalie gjorde samma sak, himla sötunge!

Idag har hon varit på uruselt humör snudd på hela dagen! Det började när vi kom till Willys och skulle handla och hon vägrade sitta i vagnen, så Tom fick bära henne under den tiden vi var inne på Willys.
Sen när vi väl kom hem sov hon en stund på min mage i soffan men det var nog högst 45 minuter, och efter en stund kom Toms föräldrar och då kan man absolut inte sova, man kan ju missa nått!
När klockan sen började närma sig 7 tog hon ett bad och däckade efter en flaska välling vid halv 8, helt utslagen skruttungen!



Bloggdesign!

Är så trött på detta nu med denna bloggen.. Dessa färdiga mallar är inte så roliga!
Någon som känner sig manad att fixa en personlig design till mig? :)
Snälla nån som kan?

Bowling i Tidaholm

Nu har vi varit hemma en stund! :)
Vi har varit och bowlat med klubben i Tidaholm, supertrevligt! Dock är det lite ledsamt med folket som tycker att alkoholen är viktigare.. Så himla tråkigt att dom inte kan tänka på barnen, utan bara på sig själva!
Men om man bortser från en specifik gubbe idag så var det riktigt trevligt!

Novalie trivdes som vanligt med uppmärksamheten och gillade att folk kom fram och pratade med henne. Jag tror hon lyckades vinka till varenda människa minst en gång iaf! Sötunge!


Novalie tog en powernap hos pappa innan vi åkte




På väg till Tidaholm




Självklart ska hon med prova på!
Givetvis hittar hon nån att vinka till precis när man trycker
på avknäpparen, men men..


Novalie på promenad i bowlinghallen


Gosungar!

Igår var jag och Novalie och hälsade på lilla familjen på Öxnehaga :) det var lika trevligt som vanligt och god mat var det med!
När vi kom hem så var klockan halv åtta eller nått och det var dags för Novalie att sova, och det gjorde hon utan problem. Efter en flaska välling var hon helt sänkt, hon hade bara sovit en liten stund på dagen. Det kostar att ligga på topp!

När hon väl hade somnat så fick vi besök, av en dammsugarförsäljare. Han var jättetrevlig och så, men 35.000:- för en dammsugare, nej tack!
Kvart i tolv åkte han härifrån och då var det bara raka vägen i sängen för oss med..

Ikväll blir edt bowling i Tidaholm med klubben, ska bli kul! Det värsta är bara att det snöar satan ute nu, så vägarna lär ju vara roliga..


Dom söta kompisarna!
Bill och Bull, Knoll och Tott, Humle och Dumle, Helan och Halvan
Piff och Puff

Busunge!

Novalie är på riktigt bushumör idag! :) Svårt bara att fånga det på kort.. Hon flyttar ju på sig så snabbt..
Hon har även visat för kameran hur duktig hon är på att ställa sig upp!
Bilderna är klickbara

   

 

Dålig uppdatering

Jag har varit jättedålig på att uppdatera dom senaste dagarna, men jag har inte haft lust och tid! Men nu så :)
Fast det har inte hänt så värst mycket  så det finns egentligen inget och skriva om.

Igår var jag och Novalie och hälsade på lilla familjen Pettersson med nyfödda bebis Jadie, och skjutsade upp dom till BB-hemvård. Helt galet att Novalie har varit så liten! Fast hon har ju egentligen varit ännu mindre eftersom hon bara vägde 2610.. Men det är ju så länge sen, man har helt glömt bort!

Idag ska vi troligtvis träffa lill-Sarah :) det var evigheter sen..


Grattis!

Grattis Sara och Jonny till sötnosen!
Och tack så innerligt mycket för att jag fick vara med på förlossningen, det var en av dom störta upplevelser jag har varit med om efter Novalies förlossning :)
Nu ska jag gå igebom lådan med Novalies urvuxna kläder för att se så det inte är massa fläckar eller nått när ni får dom!



Underbara familjen :) bara Arabelle som saknas..


Jag och bebis :)



Handlat

Idag har jag och Novalie varit i stan! Det var tänkt att vi skulle gjort det imorgon, men då ska vi iväg på kvällen så det skulle blivit så stressigt.
Först ska vi till Madeleine, Kristian och Ellie och äta lite och sen ska vi bowla med dom :) ska bli riktigt trevligt!
Har bestämt mig för att faktiskt anstränga mig för att bli lite skull, dels för Toms skull och min egen med såklart!

Först så åkte vi och hälsade på morfar (min pappa) och satt där och pratade lite och myste med Grisen, och sen åkte vi upp och hämtade Sara för att sedan åka och handla! Det mesta blev till Novalie, såna roliga saker som blöjor och grejer.. 
Sen tillbringade vi en stund hos Sara innan vi till slut åkte hem i snöstormen!
Novalie var supertrött och somnade gott efter en flaska välling och byte till pyjamas, lilla skuttunge <3

Nehe, nu är det dags att sova.. Om 8 timmar vaknar Novalie och då är det bara att upp och hoppa igen!


Skruttan har börjat ställa sig upp :) här emot pappas lördagsgodis.
Den står stadigt iaf!

Kinkfia

Idag är Novalie en aning piggare än igår, men fortfarande ganska kinkig och vill gärna sitta i knät och mysa. Jag hade tänkt att få massor gjort idag, men det blir nog inte så utan det får vänta ett tag, antingen tills imorgon eller ikväll när Tom kommer hem.

Bara jag som tycker bloggen blir lite roligare med bilder? Jag tycker det iaf :)
Så här kommer en bild på oss i förmiddags!


Svar på kommentar

Maja undrar varför jag blev igångsatt.

På denna vägen är det.
I vecka 33 så upptäckte min barnmorska att jag hade högt blodtryck, det var tillräckligt högt så dom ville ha lite extra koll på mig. Hon berättade detta om högt blodtryck, huvudvärk och havandeskapsförgiftning och uppmanade mig att åka in till förlossningen om jag fick huvudvärk under helgen (detta var på torsdagen och på fredagen skulle dom på kurs). Söndagen började alldeles perfekt och jag var pigg och allt var som vanligt, men fram på eftermiddagen började jag få en molande huvudvärk. Jag anade att det kunde bero på sömnbristen för jag sov väldigt dåligt under nätterna från ungefär vecka 30 och framåt. Det gav inte med sig med alvedon utan blev bara värre och värre så vid 7-tiden på kvällen fick jag ringa in till förlossningen och dom bad oss komma in.

Dom tog ett CTG, ett urinprov och lite annat smått och gått och som tur var visade ingenting på havandeskapsförgiftning, men för att kolla att bebis mådde bra så ville dom även göra ett ultraljud.
Det var under ultraljudet som upptäckte att bebis var väldigt liten och dom uppskattade att hon var ungefär lika stor som en bebis i vecka 29-30.
Och efter det rullade karusellen igång med extra besök, tillväxtultraljud och flödeskontroller.
Så från vecka 33 och fram tills hon föddes gick jag på olika extrakontroller 1-2 gånger i veckan, och det var på ett av dom sista tillväxtultraljuden som dom upptäckte att det började bli snålt med fostervatten.

Dom förklarade läget och ville göra en gynundersökning för att se om jag hade öppnat mig något och jag hade öppnat mig 1-1,5 cm så det blev tal om igångsättning.
Torsdagen den 11/6-2009, samma datum som hon var beräknad till fick vi en tid för igångsättning klockan 10.00, jag hade då öppnat mig 2-2,5 cm.  
Vi halv två satte dom in en kateter som skulle göra så att jag öppnade mig mer och vid halv fem var så pass öppen att katetern trillade ur och dom kunde ta hål på fosterhinnan så vattnet gick.
Då började jag få ordentliga värkar och 21.21 är hon född :)


Denna bilden bjuder jag på!

Smådåsig

Idag har inte Novalie varit riktigt som hon brukar, hon har varit väldigt gnällig, klängig och trött. Vi var ute och gick innan och hon somnade ganska fort, och det hör inte till vanligheten med tanke på att hon nästan precis hade vaknat.. Det är först nu på kvällen hon har börjat piggna till.
Lägger in en liten film på Novalies störtsköna krabbstil! Det går fortare än att krypa som vanligt..

Skulle även vilja tipsa om bytardagen i Habo den 6:e mars med massor med barngrejer och barnkläder! :)
http://www.bytardag.3w.se/



 

Badtjejen

Idag blev det baddag här hemma för lillskruttan! Vi provade ett nytt sätt idag :)
Sen hon var ungefär 4 månader har hon badat i vasken i tvättstugan som är stor och plasksäker men nu på sistone har jag börjat få så himla ont i ryggen av att stå där så idag åkte gamla badbaljan fram!
Den fick stå på golvet på toaletten så kunde jag sitta brevid. När hon var liten ville man göra det så fort som möjligt innan hon tröttnade, men nu skulle hon troligen kunna sitta i badet i flera timmar om hon fick för hon gallskriker när man tar upp henne.
Men efter nästan en halvtimme fick det räcka!


Novalie med ankorna som vi döpt till Anna och Paul Anka är favoriterna!


Superglad! Katten är lite smått fundersam


Titta!


Dom ankorna släppte hon inte i första taget!


Katten upptäckte varför det var så hemskt blött om tassarna

Jag är en gummibjörn

Novalie tittar på Gummibjörnen på datorn, med hela dagens matsedel på tröjärmen..






Idag har vi säkrat!

Japp nu är det färdigt! Nu är detta huset så Novalie-säkert det kan vara för stunden! Vi var på Ikea igår och införskaffade oss det nödvändigaste som hörnskydd, petskydd och låd/skåpspärrar! Tom har även sänkt trappgrinden ett snäpp så hon inte tar sig under.

Efter Ikea igår så åkte vi till NorraHammar för att umgås med Henrik, Ann-Sofie och lilla Maja :) vi fick en jättegod gratäng med köttfärs och skinka och sallad och baguetter till det. Sen gick vi ut på en promenad så Novalie fick sova lite och hon somnade jättegott i vagnen! När vi kom in så serverades det kaffe och annanaspaj! Oj vad mätta vi var när vi åkte hem..

Novalie var givetvis med och säkrade igår! Hon har börjat ställa sig upp mot saker nu.. Fick några bilder på gårdagens försök innan hon dunsade ner med baken i golvet. Fick dock inte med när hon står upp helt..







Lindas insamling till Cancerfonden

Detta är en tjej vars blogg jag har läst ett tag, under graviditeten drabbas hon av Inflammatorisk börstcancer som är en ovanlig och aggressiv sort. 
Denna tappra mamman har nu startat en insamling till Cancerfonden, var med och bidra!

http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=2219


Hennes bloggadress är http://lindaskriver.blogspot.com/

Jaha, då var det dags igen!

Precis när Novalies blämärke på kinden håller på och försvinna efter att hon slog i huvudet på nederkanten på bordet så har hon fixat sig en bula i pannan och troligtvis ett blåmärke på andra kinden..
Jösses var ska detta sluta? Nog för att barn slår sig mycket men detta är extremt!
Folk lär ju tro att vi misshandlar den stackars lilla kraken :( vi får väl hålla oss hemma så gott det går!

Men imorrn ska vi iaf till Ann-Sofie, Henrik och Maja i NorraHammar. Det ska bli jättetrevligt att träffa dom igen! :)

Idag när Tom kommer hem ska här säkras ordentligt! Trappgrinden ska sänkas, sladdar ska kopplas ihop/tas bort, blomkruka med lecakulor ska ut m.m.
Imorrn blir det även Ikea för att köpa hörnskydd och låd/skåp-lås! Eller om vi kanske gör det idag.. Ju snabbare desto bättre!



Vilken härlig dag!

Idag ha solen skinit hela dan och det börjar närma sig våren känns det som, så länga man blundar iaf! Blir dock något besviken när man öppnar ögonen och inser att det ligger en halvmeter snö på backen!

Jag och Novalie har som sagt varit på öppna förskolan idag och det var jättetrevligt och det bjöds på semlor! Lilla fröken var helt hysterisk innan vi åkte hemifrån, men så fort vi klev ur bilen blev hon en liten ängel..
Dessvärre fick vi åka hem lite tidigare för hon höll på och somna i mitt knä efter fikat. Men vi missade inte så mkt.
Väl hemma bar jag upp henne i sängen sovandes.

När hon hade vaknat och ätit så tog vi oss en liten promenad i det härliga vädret, helt underbart att solen tittade fram! Novalie tyckte det var lika kul som vanligt :) vi såg ett rådjur som hoppade upp på vägen precis framför oss.

Denna natten eller morgonen imorrn lär ju bli hemskt kul! Novalie somnade kvart över sex nu ikväll och sover än! Försökte väcka henne vid sju så hon skulle kunna somna sen, men det var helt hopplöst! Så jag plockade upp henne och satte henne i mitt knä, där hon sen somnade om.. Så hon får väl sova så får vi se vad som händer! Vaknar hon inte inatt så lär hon ju iaf vakna ruggigt tidigt imorgon bitti!


God morgon!

Idag vaknade Novalie pigg och glad vid kvart i 8, usch så tidigt jag är halvdöd! Jag trodde att hon skulle vakna tidigast 9 idag eftersom hon somnade så sent igår, men tji fick jag!
Nu har vi gjort iordning oss för att åka till öppna förskolan :) lillfisen tycker ju det är så kul! Hade det inte varit så kallt hade jag nog gått bort, men det tar ju ändå 45 minuter eller nått så det får vänta tills det blir varmare!
Sen när vi kommer hem så ska vi göra ingenting!

Idag blir hon 8 månader min lilla skrutt :)

A6 och öppna förskolan

Idag har jag och Novalie lekt med Sara och Arabelle :)
Vi började med att åka till A6 för Sara skulle köpa lite bebiskläder, foppatofflor och lite barnmat så det fixade vi! Jag köpte också med mig några burkar hem, så bra att ha ifall att! Jag hade tänkt att springa in på Ikea för att köpa lite säkerhetsprylar, men tiden sprang iväg så det tar vi på lördag ist..
Sen bar det av till öppna förskolan i Huskvarna där vi även träffade Jonna och Filippa!
På vägen hem från öppna förskolan var barnen trötta, Novalie hade bara sovit 20 minuter i bilen och Arabelle en halvtimme innan vi åkte.

Sammanlagt har Novalie idag sovit 10 minuter i bilen på väg till Huskvarna och 20 minuter från öppna förskolan i bilen, sen sov hon på väg hem, så en timme totalt på hela dagen! Helt sinnessjukt! Sen sover hon inte lika bra i bilen heller som hon gör hemma i sängen så det räknas knappt..
Sen somnade hon inte först 22.00 den lilla trollungen!! Förstår inte hur hon orkar..
Imorgon blir det öppna förskolan här i Gustav Adolf om vi hinner vakna innan dess!

Så här såg vår dag ut!


2 hyffsat pigga barn.. Börjar bli lite trötta



2 trötta barn! Lite rolig bild, vink vink!



Novalie helt utslagen i bilen



En utslagen Arabelle



Dagen avslutades med pizza från stans godaste!




BVC

Idag är terroristen glad! Hon sitter på sitt täcke på golvet och roar sig själv, på precis samma ställe jag satte henne på för 10 minnuter sen! (tro det eller ej!)

Vi har idag varit på 8-månaders kontrollen på BVC, allt såg jättebra ut förutom att hon behöver lite extra fett i maten ett tag framöver. Eftersom min lilla dam är en väldigt aktiv liten flicka så gör hon tydligen av med lite för mycket energi så det inte blir nått över till kroppen! Så någon matsked extra fett i maten har vi fått som tips så får vi se om det funkar :)
Hon väger nu 8025g och är 67,5 cm lång! Vad hon växer..




Novalie

Idag tog skruttungen sina första riktiga krypsteg! Jag stog i duschen och hon satt framför spegelväggen i hallen när hon plötsligt kom krypandes mot mig, visst det är inte jättelångt men det är nog iaf 1-1,5 meter skulle jag kunna tro :)
Helt galet vad tiden går, känns som igår hon föddes! Om 4 dagar är hon redan 8 månader, och om 4 månader är hon 1 år! Hon har även passat på att få en tand till, den fjärde i nederkäken håller på att bryta igenom. På tisdag ska vi till BVC för 8-månaders kontrollen och hon kommer väl tappa hakan när hon ser alla dom tänderna för på 6månaderskontrollen var det nog bara en eller två..

Nu är helgen över och jag har saknat lilla familjen! Det är inte jättemycket jag har jobbat men det känns som evigheter! Men nu är jag hemma igen!
Ikväll har vi myst framför tv:n och bara varit!
Imorrn bär det av ner till jobbet igen, jag mitt smarthuvud åkte hem med jobbnycklarna så det är bara att se glad ut och åka ner och lämna dom!

Innan läggdags lekte vi med pappas keps! Underbaring <3





Det är dags!

Nu har jag bestämt mig! Nu är det tusan dags att gå ner i vikt! Mitt nya matschema ser ut ungefär så här:
Frukost - en shake och en drink restorate
Lunch - 2-3 knäckebröd med något på och en drick restorate
Middag - en portion med mat och en drick restorate
Kvällsmat (om jag behöver) - 2 knäckebröd
Och innan sängdags en drick restorate

Utöver detta ska jag se till att få i mig minst 2 liter vatten/dag! Än så länge funkar detta iaf så jag gör ett försök! :) målet är att någon dag kunna komma i kläderna jag hade innan graviditeten, men just nu känns det väldigt avlägset..
Ikväll unnade vi oss att dippa lite gurka, och till det - VATTEN såklart!

Novalie har varit på hyffsat gott humör idag, dessvärre börjar hon bli förkyld igen så hon har snorat och haft sig så vi får se hur natten blir.. När jag och Tom satt och tittade på tv så roade hon sig en timme eller nått på golvet med en tom colaflaska.
Natten till idag var rätt spännande vill jag lova! Igår kväll/natt när jag stog och borstade tänderna och var redo för sängen så vaknade hon lillskruttan, helt hysterisk och panikslagen.. Fick sitta och vagga henne tills hon somnade och då la jag ner henne, sen gick jag på toaletten, och då vaknade hon igen!
Det slutade med att hon sov gott mellan mig och Tom inatt. Men innan hon väl somnade var nog klockan 02-02.30 eller nått.


Ta inte min flaska!!!

Lite tidsfördriv..

Graviditet!

När fick du reda på att du var gravid?
2 oktober 2008
Var bebisen planerad? Inte direkt, men lika älskad för det! <3
Mådde du illa mycket? Knappt något alls
Hur blev ditt hår? Inte blev det bättre iaf..
Hade du mycket halsbränna? Nej
Grät du för ingenting? Ja, i slutet
Var du känslig? Ja
Vad gillade du för mat? Inget spec, drack däremot päronsoda och mjölk
När kände du bebisens första sparkar? Vecka 19-20
Var du ofta orolig? Ja
Samlade du på dig gravidtidningar & böcker? Ja 
Sparkade bebisen mycket? Ja, främst kvällstid
När började du läcka bröstmjölk? Minns inte  
Fick du bristningar? Några på magen
Blödde du någongång? Nej
Levde du på som vanligt? Ja, jobbade fram till 2 månader innan BF
Hur gammal var du när du blev gravid? 19
Hur tog dina föräldrar det? Glada 
Hur tog din partner det? Jätteglad och stolt! 
Vart bodde du/ni? Bankeryd
Hur ofta gick du till mvc? Som normalt   
Hur många ultraljud gjorde du? Ingen aning, blev många tillväxtultraljud och flödeskontroller 
Hur började din förlossning? Igångsättning
Hur många timmar tog din förlossning? 7,5 timme
Födde du vaginalt eller med kejsarsnitt? Vaginalt 
Vilken smärtlindring tog du? Lustgas 
Hur var din partner under förlossningen? Lugn och förväntansfull men kände sig maktlös
Hur lång tid tog det att krysta ut bebisen? 16 minuter
Blev det komplikationer? Nej
Fick du sy? 2 stygn
Hur var vikt och längd? 2610g och 47cm lång 
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Brunt, men det  
Ammade du? Ja
Ammar du nu? Nej
Hur gammal är bebisen nu? 8mån
Vad tyckte du om förlossningen? Den var bra, men aj vad ont det gjorde! 
Vill du ha en till? Ja men inte än 
Planerar ni ett till? Inteän
När kommer andra barnet? Om några år
Hur är ert förhållande nu? Bra :)
Vilken vecka födde du i? 40+0



Ville ha!

En sån här tallrik skulle Novalie (jag) vilja ha! Har sett att familjen i Älvdalen i Familjen annorlunda har såna till sina tvillingar och dom ser superbra ut med kanter och verkar stå  stabilt!
Så jag sökte på google för att se om jag hittade den..
Det var en talltrik från BabyBjörn, men jag är för snål för att betala 180 spänn för en tallrik!!


Trollunge!

Idag har hon bara varit för mysig min lilla terrorist! Hon kryper inte riktigt än, men på nått sätt tar hon sig fram (och bak!) så när jag lagade mat så var hon överallt och ingenstans! Hon plockade ut lite vispar och grytunderlägg, sen drog hon ut all reklam så ligger på nedersta hyllan i köket och efter det fick hon tag på Rutiga kokboken!
Nån dag nästa vecka blir det Ikea för att köpa säkerhetsgrejer både till lådor, skåp och hörn!

Hade tänkt att plocka ner babygymmet som bara stått på golvet i hennes rum dom senaste veckorna, men det var fortfarande lite småkul! :)







En uppdatering

Då var det redan onsdag kväll, det är helt galet vad fort tiden går! Har inte haft varken ork, tid eller lust att skriva men nu så har jag massor med oväsentliga grejer att skriva om! :D

Måndag:
Slappardag med sovmorgon! Novalie sov 14 timmar med en liten matpaus tidigt på morgonkvisten. Hon somnade runt 8-tiden när jag kom hem på söndagkvällen och vaknade vid kvart över tio på morgonen, åhh det är helt underbart att få sova lite, och med den huvudvärken jag hade lyckades till och med jag få mig en nattsömn på ca 12 timmar med endast två små korta avrbrott!
Skulle inte vilja påstå att vi gjorde så värst mycket, vi bara lekte, busade och mös hela dagen :)

Tisdag:
Fullt ös medvetslös skulle jag vilja kalla det! Eftersom vi skulle vara strömlösa ett bra tag på både tisdagen och onsdagen beslutade vi oss för att jag och Novalie skulle sova hos Sara & co så Novalie iaf kunde äta när hon var hungrig! Men först begav vi oss upp och hälsade på pappa en snabbis för att ge Grisen sin spruta och lämna lite grejer innan vi åkte till Huskvarna!
Sen träffade jag och Novalie Beatrice och Devin och hade det allmänt trevligt och fikade och gick och strosade lite i Huskvarna :) måste göras om!
Hur som, runt 3-tiden var vi uppe hos Sara och då tog vi det bara allmänt lugnt! Men sen fick "lilla" Sara en snilleidé att vi skulle hämta mat från Pallas Athena, och det måste jag erkänna var en av hennes bättre ideér! För oj vad gott det var.. När barnen sen hade somnat tittade vi på Sommaren med Göran!

Onsdag:
Kidsen vaknade pigga och glada vid 8 imorse så då var det bara att kliva upp och se glad ut och när alla var mätta och goa tog vi oss några omgångar med Fia med knuff, ett värdelöst men rätt så underhållade spel har jag kommit på!
Vid tio tiden skickade jag iväg ett sms till Jonna för att fråga om dom skulle ner till ÖF, och det skulle dom så vi hängde med. Men innan dess skjutsade jag in Jonny till försäkringskassan!
Och SEN bar det av hemåt efter ÖF :) idag gjöt vi en liten Novalie-fot!
Väl hemma vid kvart i fyra så fick jag börja skotta snö innan jag ens kunde tänka tanken på att komma in med vagnen, men som tur var sov Novalie gott i bilen under tiden. Hon var jättehungrig stackaren när hon vaknade, men eftersom idioterna på elbolaget hade sagt att den skulle vara tillbaka klockan 4 så tänkte jag tajma in det, men halv 5 hade vi fortfarande ingen ström så någon mat till Novalie kunde jag inte fixa men vi mättade den lilla magen med en liten banan under tiden vi väntade!

Torsdag:
Min hormonstinna gravida vän har fått för sig att hon inte vill vara ensam så imorgon får jag väl dra mig ner till Huskvarna igen om vädret tillåter..
Dags att komma ut nu din lilla rackare!!


Novalie tar sig sakta men säkert fram med full koncentration!


Jobbig helg..

Usch, denna helgen har varit helt galet jobbig! Slutet av förra veckan slutade med att jag var sjuk och därmed missade min älskade farmors begravning <3 men det går bara inte att sitta i en bil 4 timmar med illamående.. Lördagen mådde jag väl sådär, var lite hängig och trött men eftersom det inte var allvarligare än så drog jag mig iväg till jobbet och jobbade 8-16.30. Och eftersom pappa hade haft bilen så var jag tvungen att åka upp till Sara (med buss!) efter jobbet och vänta på pappa, så jag var väl inte hemma först klockan var 19-19.30 nån gång.
Då var det bara till att gå och lägga sig mer eller mindre för att orka upp igår.

Sen var det helt plötsligt söndag och det var dags att gå upp och jobba igen, var iaf något piggare! Så jobb 8-20 bjöd denna roliga dag på! När jag väl kom hem hade jag världen dundrande huvudvärk så jag trodde skallen skulle sprängas i molekyl-delar..
Så det blev läggdags tidigt! Redan halv tio var jag i säng, och Novalie sov till kvart över tio idag på morgonen så idag borde jag varit riktigt utvilad, men nää jag är nog lika trött iaf!

Nehe nu ska jag lägga mig!