Fullspäckad dag!

Idag har vi haft fullt upp jag och barnen! Som vanligt tyckte dom att det var dags när jag fortfarande tyckte det var natt, men men då får man ut mycket utav dagen! Mamma jobbade på förmiddagen idag så då passade vi på atr åka upp och hälsa på Lisa :) det blev mest trädgårdshäng, en sväng till affären, lunch och glass men det är helt i min smak, göra ingenting. Barnen roade sig rätt bra själva i en ny och spännande trädgård med två hundar. På vägen hem däckade dom i bilen båda två..
Tillbaka hos mamma igen var vi ute några timmar och barnen badade, Wiggo både med och utan kläder :P sen blev det kvällsmat och sängen för deras del.
När dom väl somnat åkte jag och mamma upp till Borlänge och hämtade en tv-bänkade som ska få pryda mitt blivande vardagarum :) måste bara ge den lite kärlek först..
Snart hemma, då blir det varm dusch och sen pyjamasdeg i soffan!

Säger det än en gång, hade det inte varit för barnen hade jag flyttat upp hit för flera år sen! Så vackert och lugnt om man jämför med trafiken och hysterin aom blivit i Jönköping..


Novalie vid Dalälven"köra" fyrhjuling hos LisaTrötta barn, inte mycket till sällskapBad..Vackert <3


måndag.

Lustigt hur livet kan kännas så bra och pissigt på samma gång?
Egentligen har jag haft en jättebra dag, solen har skinit så jag fått lite färg, barnen är hos mig igen och jag har träffat mina vänner. Och störst av allt! Sofies och Björns bebis har kommit till världen idag! :')
Men en sån liten sak som att jag än en gång idag (!) sitter och bevittnar katten som uträttar sina behov i sandlådan gör mig tokig! Och att inte få fira midsommar tillsammans med Fredrik gör mig lite ledsen. Så nu går jag och lägger mig, imorgon är en ny dag! Ny dag nya bekymmer..
Varför kan jag inte bara vara glad över allt som är bra istället för att hänga upp mig på saker som egentligen bara är stora som molekyler?ny vecka!

En hel helg till har passerat och imorgon är det måndag igen och då kommer trollen :) Wiggo har varit hemma hela denna veckan med så nu hoppas vi på en frisk kommande vecka!
Helgen har varit lugn. I fredags jobbade jag en delad tur och igår var vi först på veteranmarknad i Skillingaryd sen en sväng på marknaden i stan. På kvällen igår var vi ut en sväng till Sofie och Björn i Tovrida och idag blev det sol på balkongen för att sen åka och träffa tjejerna på en fika i värmen :)
När jag kom hem passade jag på att ta en stund vid symaskinen för i veckan kommer det inte finnas tid. Det blev några kjolar till Novalie som jag blev riktigt nöjd med!

Snart är det dags att krypa ner i sängen med min mysegon <3 tanken på att sova själv när jag flyttat ger mig kalla kårar..


Innan avfärd till marknaden


Dagens frukost!


Novalies kjolar