morrn.

Jo lite huvudvärk har jag nog allt även om jag inte vill erkänna det..
Det var så himla skönt med sovmorgon imorse! Tom väckte mig halv elva med frukost på sängen :) själv hade han varit uppe med tuppen precis som vanligt.. Nu sitter jag utanför Ica och väntar på lille karl som är in och köper kattmat så Benget och Majset slipper svälta..


ovanlig lördag.

Vilken dag! Morgonen skuttade igång vid halv åtta imorse när första barnet vaknade, Sara och Jonny var här med sina 3 knattar. När väl en vakna så blev det kedjereaktion och snart var alla uppe! Usch så seg jag var på morgonen!

Vid 3tiden fick jag världens chock när jag fick ett sms av Lisa där det står att hon krockat, det var så hjärtat stannade och jag blev iskall inombords :( sen att hon befinner sig sisådär 35 mil bort gör ju inte saken bättre.. Men vi tackar gudarna att det gick så pass som det gjorde <3

På kvällen bar det av mot Tenhult för lite härligt häng med goa människor hos Magnus och Madde :) Novalie sover hos farmor och farfar inatt så imorgon blir det sovmorgon!!

God natt!!


så fruktansvärt seg idag.

Ja idag är jag inte mycket att hurra för! Fy sjutton så trött jag är, ändå lät Novalie mig sova till 9.30! Jag och Sara var ner till Friskis innan en sväng och gick på ett 45 minuters pass, kände att det var alldeles lagom idag!
Om en stund måste jag åka till jobbet för att jobba hela kvällen, ska göra mitt bästa för att hålla ögonen öppna!

Nu blir det full fart mot helgen! På lördag blir det fika med grannarna på dan och på kvällen bär det av mot Tenhult för lite party hos Magnus och Madde :) ska bli trevligt!

Häpp, dags att jobba!


AJ!

.. träningsvärk!
Behöver jag säga mer?


premiär.

Det gick faktiskt över förväntan på friskis idag :) trodde att jag skulle dö, men det gjorde jag ju inte!
Först var vi med på ett baspass på 45 minuter och sen gick vi upp på gymmet 45 minuter, så idag är jag nöjd med min prestation! Dock har jag huvudvärk och nu blir det jobb fram till 22.30 :/ det går säkert det med!


så var det dags.

Jepp, imorgon blir det premiär för tant Michelle på Friskis och Svettis :) jag startar lite lugnt med ett baspass på 45 minuter, det kan nog vara lite lagom för någon som blir andfådd av att lägga sig i soffan och för att knyta skorna.
Vad är målet med det här då? Först och främst för att komma igång och röra på mig, jag känner att det är dags att gå ner graviditetskilona (efter 2,5år), jag är så fruktansvärt trött på det här med kläder! Det finns aldrig något som passar om man inte går till tjockisavdelningarna och då får man lägga på typ 200 kronor för att det är mer tyg.. Sen skulle det såklart inte vara helt fel med lite kondition heller! Och framförallt, ha något att göra! Jag gör ju inget, förutom att jobba, sova, tvätta, laga mat och städa.
Nu har jag motivation! Så nu är det dags :) i sommar har dom ju utomhusjympa med och det kan jag tänka mig är rätt mysigt! Imorrn kör vi!benget - mästerkatten utan IQ

Så bra gick det och sova! Efter 30 sekunder i sängen hör jag hur det låter i garderoben, ett evigt gnagande! Tänder lampan och mycket riktigt, där sitter 2 katter och vill in i den. För er som aldrig varit här kan jag berätta att vi på övervåningen har tre stycken s.k kattvindar, dvs garderober under snedtaket!
Jag skickar in Bengan och Majsan och dom fattar genast vad det är frågan om! Lille Bengan som inte har så värst mycket musvana är den som får tag i rackaren och bär ner den till stora hallen. Han leker lite med den samtidigt som jag kutar runt med en plastlåda för att få fatt den innan den försvinner. Efter en stund kommer Tom ner med Majsan som får sköta resten! Ut med katten och musen sen var det frid och fröjd.. Benget den stackarn fattar ingenting och springer fortfarande runt på musjakt..

Så kul har vi i Gullskog vid midnatt!

Det lilla äcklet och Benget som så gäääärna skulle vilja ta sig in i den lådan..


busungar!

dessa busfrön har känt varandra sen dom låg i magen :)


dökött.

Novalie är piggare idag så vi tog oss en sväng till Sara och Jonny :) barnen lever loppan och karlarna dricker kaffe.

Själv har jag funderat på det här med träning om det kanske skulle vara något? Röra lite på dököttet skulle nog inte skada. Imorgon ska jag ta och ringa till Friskis och svettis och höra mig för! Jag tror man kan bli lite mer motiverad att komma igång än att bara gå ut och gå när det blåser storm och är -10 grader.
Så det så!

nämen hej?

Kikade in lite för skojs skull för att se om det hänt något här. Det hade ju inte hänt så värst mycket men jag var in och tittade på besöksstatistiken, och tro det eller ej, men trots att jag inte lagt upp något sen den 30 december så är det ändå i snitt 25 personer som är inne. Att ni inte tröttnat när inget skrivs? ;)

Nyårsafton var jag upp till Dalarna och lurade skiten ur Lisa som inte hade en aning om att jag skulle komma upp och det var nog det roligaste jag varit med om på länge! Det var en superskoj helg med underbara människor <3
Sen blev det jobb i några dagar och denna veckan har jag varit hemma med Novalie som inte är alltför pigg med den feber som har gått upp och ner som en jojo och med en hejdundrande hosta!

Dom senaste dagarna har varit jobbiga (av privata skäl) men det ordnar sig nog så småningom. Det man inte dör av blir man starkare av!Oförglömlig helg <3