Mar. 29, 2014

Vädret ute är strålande! Solen skiner, fåglarna kvittrar och himlen är klarblå! Och Wiggo har 40,1 i temp :(

Jag hade planerat långdag i lekparken idag men det sket sig ju ganska rejält.. han vaknade som vanligt vid 06 men somnade i mitt knä igen vid 07 och sov då två timmar. Sen var han vaken 20 minuter och somnade rätt upp och ner i soffan :/ fick i han alvedon iaf så den borde hunnit verka nu medan han sover.. min lilla lilla sjukling :( dom andra två lever loppan som vanligt och vänder upp och ner på lägenheten med avbrott för tjaffs och bråk. En helt vanlig lördag alltså, precis som vanligt med en sjuk och två rastlösa!

Imorgon ska Novalie gå på kalas så idag ska jag försöka slänga ihop två bästismössor :) om Wiggo tillåter..




Klädsmitta

Nu har jag ett litet projekt på gång :) som jag nämnde igår så är det Rockabillykväll i parken om två veckor och min kära vän Ellan har redan börjat stirra om vad hon ska ha på sig. Jag är mer en sån där "tar-dagen-som-den-kommer-människa" men hennes fasoner har smittat av sig på mig, så jag tänkte att om jag ligger steget före den här gången så slipper det bli som i lördags när vi skulle iväg och jag fortfarande stog i trosor och Bh i brist på kläder..
Efter en sväng till A6 för att se om jag hittade nått gav jag upp hoppet! Det är något slags lustigt mode som går nu som inte faller mig i smaken riktigt så det fick bli en sväng till tygfabriken :) tänkte knåpa ihop en kjol och ett hårband och bara ha en enkel skjorta till. Jag tänkte mig prickigt (såklart!), har jag sagt att jag älskar prickigt? I mitt huvud ser det jättebra ut men utan ett färdigt mönster får jag prova mig fram till en bra modell..

Med tanke på att det även råkar vara dagen efter min 25-årsdag så vill man vara lite extra fin :) känner jag mina kära vänner rätt så blir det säkert inte bara en vanlig festkväll..



Blivande projektet! Mörkblått med prickar och ett helblått :)

Ikväll har Jezzie, Ellan och Therese varit här! Vi har ätit mat och dansat macarenadansen med barnen. Som vanligt när lektanterna är här blir barnen mer speedade än vanligt så det var motvilligt dom två större gick och lade sig :P men nu sover dom sen några timmar tillbaka och nu är det dags för oss också! God natt!

Ordbajs

Man kanske skulle ge upp det här med bloggen? Känns aldrig som man har något att skriva och mitt bloggbehov har minskat rätt rejält.. Nu när man har facebook och såna konton använder man dom flitigare istället.
Fast å andra sidan kan den vara kul att ha kvar :) en trevligare design kanske gör att det känns roligare?
 
Livet leker vidare och sedan nyår ungefär har vi ägnat åt oss VAB både jag och Tom med den lilla spillevinken som aldrig behagar att vara frisk, men NU är han det så imorgon blir det dagis för dom! 
Förra veckan var vi uppe i Dalarna hos mamma och Åke och myste och lagom till Toms vecka blev dom magsjuka båda två :/ min senaste vecka har med andra ord bestått av att gå och oroa mig för att jag skulle åka på skiten men jag klarade mig. Som vanligt den här årstiden så är min ständiga oro för äckelpäckelsjukan väldigt stor.
Jag skrev om det för några år sen här på bloggen, om fobin mot magsjukan.. en av de svåraste fobier att bota till råga på allt!
 
Nog om det! Våren är på ingång och vi tar nya tag och hoppas barnen och vi håller oss friska! Nu taggar vi Rockabilly i parken om 2 veckor och sen 2 veckor efter det är det årets stora händelse i Jönköping, bilmässan på Elmia med tillhörande festligheter :) själva mässan i sig börjar bli lite enformig men det är allt som händer runt om som brukar vara kul!