Novalie är snäll

Novalie börjar bli en väldigt givmild liten tjej! Om hon har nått i handen och man säger tack tack så kommer hon så snällt och lämnar det i min hand. Det negativa med att vara så snäll och givmild är att hon ger sin mat/majskrok/mariekex till hunden som blir överlycklig!
Däremot när det gäller leksaker och såna saker på öppna förskolan så är hon minsann inte lika givmild. Då är hon egoist nummer ett och ska ha allt som dom andra barnen har och blir helt hysterisk om man tar ifrån henne något..

Idag är det iaf torsdag och det blir en lugn dag här hemma (i den mån lillfröken tillåter).
Det har ju varit fullt upp hela veckan så det blir skönt med en dag då vi bara är hemma! Om Novalie är lite positivare när hon vaknar så tänkte jag att vi skulle gå ut i trädgården en stund efter maten :)
Nästa projekt här hemma blir att bygga sandlåda! Också ska vi se om vi kan skaffa oss en gunga. En pool till sommaren önskar hon sig av morfar i födelsedagspresent så hon kan bada när det är varmt.
Vi var förresten och tog kort till JP igår inför Novalies 1-årsdag igår! Hon var superduktig och satt still på träbänken och skrattade så det var ganska snabbt avklarat. Med tanke på att hon bara hade sovit några minuter i bilen på hela dagen så var jag riktigt förvånad över att hon var så glad! Klockan var ju ändå 16.00 så hon var ju riktigt trött.

Kommentarer
Postat av: Niccan

Barn är ju egoister till en början :-) Snart blir hon som Alexander. När man säger tack tack och vill ha något så springer han skrikandes och skrattandes åt motsatt håll :-)

2010-05-06 @ 14:32:59
URL: http://niccan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback