Då beger vi oss hemåt igen!

Vi kom hem från Öland förra fredagen efter några intensiva men väldigt mysiga och roliga dagar :) vi var ju på djurparken en dag och sen var vi och gick i Trollskogen en dag, barnen traskade 4,5 km utan större problem! Den sista km var den som började tröttna men överlag var det väldigt lite gnäll iom att dom gillar skogen! 


Väl hemma så var det i stort sett bara tvätta, fixa och packa om. Novalie hann med att sova en natt hos en kompis och vi hade henne henne en natt innan det var dags för avfärd igen! Denna gången bar det av mot Dalarna till mamma och Åke. Här uppe har vi tagit det lite lugnare och inte flängt runt så mycket. I onsdags var vi på strursfarmen i Borlänge och fick en rundtur, stod på strutsägg, kollade på kycklingarna, lekte i lekparken och åt glass gjord på strutsägg :) 
Sen har det ju badats en hel del i poolen med! Igår var vi på gårdsfest hos mamma och Åkes kompisar men vi traskade hem runt 18.

Nu ska det faktiskt bli rätt skönt att komma hem till huset och våra djur ❤️ jag tackar innerligt för hjälpen vi fått dessa två veckor med katterna och pippisarna, utan er hade vi aldrig kunnat åka iväg! 
Nu har kah två veckor semester kvar, gud vad tiden går.. nästa vecka är jah solo för Fredrik måste jobba :( men om det äe möjligt med djurvakt och husvakt så ska vi försöka komma iväg med husbilen näst-nästa vecka, bara jag och Fredrik 😊

Nu har vi 4-5 roliga timmar kvar tills vi är hemma! Måste faktiskt erkänna att barnen är väldigt duktiga på att sitta i bilen såhär mycket, när vi väl är hemma igen tror jag vi gjort en sisådär 200 mil på dessa två veckor..

Några bilder vill inte telefonen ladda upp så det får vi klara oss utan 😁


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback