Snoppen och snippan

Jag är inte den som brukar reagera så värst mycket på såna här nyheter men efter denna artikeln kände jag att jag var tvungen att skriva av mig lite!

Här är en länk: http://nyheter24.se/nyheter/internet/786656-13-ganska-orimliga-reaktioner-pa-svts-snipp-och-snoppvideo

Denna videon har alltså visats i barnkanalens program bacillakuten, ett program som i mina ögon tillämpar sig barn i åldern 4-13 eller när man nu slutar kolla på Barnkanalen? Folks reaktioner på denna minutlånga musiksnutt gör mig lite fundersam. Att den är pornografisk och sexuell!!
Det är för i helvete 2015.. Vi ska vara öppna med både det ena och det andra som vuxna, vi ska våga vara oss själva och våga stå för vad vi vill och för det som betyder något. Varför ska vi då hymla med våra könsorgan för barnen? Novalie är 5 år och fyller snart 6. Hon är väldigt intresserad av hur kroppen fungerar! Människor är olika, vissa nyfikna och andra inte. Även vi vuxna är olika. Jag har en ganska "öppen relation" med mina barn och döljer ingenting. En vacker dag kommer frågan om hur barn blir till och då kommer jag berätta på ett snyggt och pedagogiskt vis precis hur det går till. Varför säga att bebisar kommer med storken? Det är bättre barnen får veta sanningen på en gång. 

Jag och Novalie tycker iaf att det här är en kul och svängig låt :) en tecknad snopp och snippa som sjunger en svängig trudelutt är ganska harmlöst. Jag fattar inte hur dessa människor kan få det till något sexuellt? Redan i 2-3 års åldern uppmärksammar vi barnen på att dom har könsorgan när vi börjar potträna dom! 

Tummen upp för snoppen och snippan! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback