sjukstuga

I måndags ringde dom från dagis, Wiggo hade 39,6 i temp så det var bara plocka hem dom båda två. Det blev en slö eftermiddag med mycket gos i soffan och på tisdagen åkte Novalie till morfar och är kvar där än. Vid lunch ringde dom från Sixtens dagis - feber. Så det var bara hämta hem nästa då!
Sen hade vi feber som gick upp och ner, pigg ena stunden och utslagen andra :/ men idag var båda pojkarna pigga och fick gå till dagis och leka med sina kompisar. Imorse pratade jag med pappa, Novalie ser lite glansig ut i ögonen. Ja men varför inte hon med då? Trodde faktiskt att hon skulle klara sig eftersom hon inte varit hemma på några dagar och inte byter napp med någon. Får se om hon klarar sig eller om det var något annat som gjorde att hon såg glansig ut?

Det är en sak att ha ett barn som är sjukt, men prova med en sjuk ettåring och en pigg två- och fyraåring. Eller vad sägs om en sjuk ettåring OCH en sjuk tvååring. Eller kanske kombon en sjuk fyraåring och en pigg ettåring och tvååring. Hängde ni med?
Vad jag vill komma fram till är att det blir ganska stimmigt och gnälligt.. Dom friska blir uttråkade och röjer runt medan den som är sjuk behöver lugn och ro, INTE det lättaste :P





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback