En dag hos morfar

Idag skulle vi åkt till läkaren med Novalie för hennes mage, hon har varit lös i magen i en vecka och det har mer eller mindre bara blivit värre för varje dag. Imorse, 30 minuter innan vi skulle vara där så bajsar ungen en ordentlig bajskorv!
Är en läkartid vad som ska behövas för att det ska fungera? Sak samma, vi avbokade akuttiden och åkte upp en sväng till pappa istället. Med oss hade vi tårta som blev kvar i söndags och lite morotskaka.

'

Grisen blev glad när vi kom! Sen tog han plats i skuggan bakom bilen



Novalie och morfar blåste bubblor, bilden blev lite suddig för linsen på kameran blev immig av att komma ut i värmen efter att ha legat i väskan brevid Novalies frusna pizzabit..



"Titta bubbla flyger högt i taket" utbrast Novalie när bubblorna försvann med vinden



Muuuuu säger kossan



Undrar vad Grisen tänker om denna lilla människa



Pizzakalas



En liten tur till morfara jordgubbsland där det fanns lite gott att stoppa i sig!



Meeeeera! Novalie dök ner i landet och ville ha dom omogna med..



Spaning



Sen blev det paketöppning! Ett piano med massvis med djur och melodier..

Sen var det dags att åka hem och vila middag. Hon sov på vägen hem och sedan dess inte en blund.. Det blir sängen tidigt idag för hennes del! Imorgon ska hon förresten till tandis och kolla läget i gapet!
Nu när hon är lite bättre i magen igen så återgår vi till trosor här hemma. Hon har fått använda blöja dom senaste dagarna för att slippa fartränder av diarée i hela huset. Idag var faktiskt första gången hon sa till att hon behövde kissa! Innan har jag alltid frågat, håller tummarna för att det fortsätter framåt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback