Novalie återgår till det vanliga!

Äntligen börjar hon bli frisk lillskruttan, usch det har varit jobbiga dagar, men tack och lov att hon klarat sig från att vara sjuk så länge som hon gjort! Igår fick hon sista doserna med medicin så får vi hoppas hon klarar sig utan nu :) 

Fröken går nu under namnet terroristen här hemma, hon pillar med allt och suger tag i första bästa pryl hon får tag på. Tvdosor står väldigt högt på listan och minsta lilla chans till att få tag på en dosa tar hon, glas är också väldigt spännande och andra saker som skulle kunna gå sönder, allt för att få mamma att stelna till! Går man förbi något intressant med henne på armen så slänger hon sig efter det hon ser, så det gäller att hela tiden vara beredd.. För att inte tala om när hon springer runt i gåstolen, jag förstår inte att gardinerna hänger kvar på sin plats när hon är i farten. Så fort man sätter ner henne mer eller mindre springer hon fram till gardinerna för att se om dom var lika roliga att dra i som förra gången.
Snart dags att barnsäkra ordentligt, skydd i kontakter och grejer!

Vi har även börjat med tandborstningen på allvar nu när så många tänder kommit upp så pass mycket, och hon är så duktig! När man går in med henne på toaletten och plockar fram tandborsten gapar hon så glatt. Emellanåt suger hon på den så halva tandborsten glider in i munnen! Yummie...

Underbara unge <3


Majskroksfantasten!


Novalie blir alltid lika glad när man tar fram kameran! :)

Kommentarer
Postat av: ~ Beatrice, mamma till Devin ~

Jag har testat och det är på det lägsta redan.. Skitjobbigt.. Men men.. Han får helt enkelt växa till sig lite innan han får springa runt i gåstolen ;)

2010-01-08 @ 09:39:12
URL: http://beabus87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback