Terrorist, javisst!

Ojoj det har gått i ett här hela dan! Nog för att hon brukar vara pillig men idag har det varit väldigt extremt!
Hon har tex: plockat ut allt som låg i/på mitt nattsuksbord, hon har dragit ut alla dvd filmer, hon har plockat ur tvätten som jag skulle läggas in i garderoben, hon har dragit ut internetsladden and the list goes on.
Lösning på problemet: Ta bort skiten och lägg någon annanstans och gå ut.
Så kan det gå..

Tills Tom kom hem så lagade vi mat och med tanke på det hyffsade vädret så bestämde jag att vi skulle sitta ute i ytterrumme och äta för första gången i år :) Novalie matvägrade som vanligt och satte av efter katten ist.
Förstår inte vad det är med henne och maten. Idag har hon hittils ätit en flaska välling och en halv portion mat och klockan är 18.00! Hon har inte fått några majskrokar, kex eller smörgåsrån eller någonting emellan just för att hon ska äta sig mätt på maten och inte bara det goda.

Terroristen har även lärt sig att plocka grejer som ligger på matbord/databord idag. Hon ställer sig på tå och sträcker sig så långt hon kan, sen lägger hon upp handen på bordet och drar den utmed kanten tills hon får tag på något.. Dagens bästa byte var telefonkatalogen som låg på databordet. Den gick hon runt med i en halvtimme innan hon hittade något annat kul!

Knasiga lilla unge <3


Jepp, det är något där!


Den armen var för kort..


Den kanske är längre?

Kommentarer
Postat av: Sara 20år & tvåbarns mamma

Arabelle gjorde exakt likadant vid databordet igår men hon gjorde det bara en gång för hon tappade balansen efter att hon fått ner allt och smällde pannan i den vassa kanten :/ vet inte om det är bra eller dåligt stackarn fick ju ont men sakerna fick ligga kvar sen

2010-04-27 @ 19:23:33
URL: http://neccin.blogg.se/
Postat av: Johanna - mamma till Leia

sv: vi har en britax vigour vars suflett inte hjälper ett dugg när solen komme från mitt håll :/ vi har son ett skynke att lägga över men det känns ju inte kul, ser hon ju inget alls. Men hon brukar tycka att det är bättre :P

2010-04-27 @ 21:45:19
URL: http://johannaostblom.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hahah va goo hon är =) Filippa drar i dukar o i täcket i våran säng o hoppas att det följer med något..

2010-04-27 @ 23:06:04
URL: http://johannablomberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback