Jag känner att det blir en bra dag!

Off to Skövde för äventyrsbad med finfint sällskap! :)


Det här var ju roligt ju!

Att jag inte tagit mig tid innan och försökt lära mig göra bloggdesign, det är ju rätt så kul när man väl är färdig och ser ett resultat :)
Gjorde en ändring till nu imorse för att få lite mer liv i den..

Idag blir en strålande dag! Solen skiner och termomtern visar redan på 13,5 grader! Idag ska jag och Novalie åka med Ellan på äldremässa på elmia. Jobbet har en monter där och den måste vi ju kika in såklart! Sen tror jag det blir en liten sväng till stadsparken om inte Novalie blir för trött och surig :)
Jag skulle även behöva tvätta och dammsuga ur min bil, fåglarna har skitit ner den totalt så det ser ut som den har fått fläcktyfus..

Nu då?

Nu kan man se headern med :)

Ny bloggdesign

Nu får det duga, jag orkar inte sitta här längre!
Med tanke på att jag aldrig gjort en bloggdesign och inte gjort ett skit i photoshop på över två år så blev jag ganska nöjd :)

Novalie vs. Rodney Da Silva

Det här med Novalies morgonfrilla är och förblir ett mysterium.
Imorse låg jag och slötittade på big brother och tanken slog mig, det är fler som har gräsliga frillor på morgonen, tex Rodney Da Silva!
Novalies och Rodneys frillor är nästan identiska!!!

Bara en liten tanke..







Vs.



Skatteverket

Skatteverkets hemsida kan  hoppa upp och klappa sig nånstans, skiten funkar ju inte..
Det står att jag inte är behörig innan jag ens fått logga in?! Innebär det kanske att jag slipper deklarera i år då? :P
Jag vill ju veta om jag får tillbaka nått i år eller får lägga ut en förmögenhet..

Söndagssvammel

Ännu en vecka har tagit slut och därmed helgen också. Fredag och lördagkväll jobbade jag så idag har vi haft söndagsmys på kvällen. Annars har vi inte gjort så mycket idag, mest tagit det lugnt, min enorma trötthet kvarstår men med sovmorgonen imorse kunde jag skippa middagsluren. Lite städning har det ju självklart blivit med, det är skönt att ha det klart inför veckan..

Ikväll saknar jag Lisa massor :( så långt borta..




Vi har även sagt tack och adjö till den gamla granen, den fick inte ligga kvar när jag rensade häromdan. Vi köpte ju en ny av en anledning, den gamla barrade! Läser man andra raden på paketet så står det att den inte ska barra, jävla lurendrejeri!



Okej, med 27 år på nacken kan jag väl förstå att man inte mår så bra, 11 månader om året i en låda och några veckor klädd i krimskrams..


Nytt till Novalie

Novalie har en sån snäll mormor som har köpt lite kläder till henne :)
2 fina pyjamaser, 2 huvtröjor, en tunn långärmad och ett sommarset med tunika och leggings!



















Tack mamma/mormor! <3


Ber en bön till gudarna

.. att det inte är äckelpäckelsjukan!
Jag låg och halvslumrade i soffan imorse och Novalie tittade på barnprogrammen. Helt plötsligt börjar hon störtgråta och jag hör det underbara ljudet av kräkningar.. Novalie stod framme vid tvbänken och spydde rätt ut på golvet. Nog för att man kan ha dåliga mornar, men att börja den med att torka kräk och skura är minsann inget man önskar sin värsta fiende! Sen var det bara ner med kladdig unge i badet och hoppas på att det inte kom mer, och än så länge har det varit lugnt.. Om en stund ska jag prova och ge henne lite välling och ett kex och se om hon får behålla det :/ får hon det så lär det inte vara äckelsjukan. BLÄ jag vill inte!!

Nu får jag se hur det blir med jobb ikväll.. Först och främst för att inte smitta mina gamla kompisar, men eftersom inte Novalie kan gå till dagis så har vi lite problem isf!

Dessutom fyller Tom år idag, grattis på födelsedagen! Du får lite magsjuka i present :)

Badtjejen

Novalie tog ett litet förmiddagsbad idag och när hon var färdig skulle hon ha så som mamma minsann!


Kul morgon

Så var det fredag igen, och jag har ännu en jobbhelg framför mig. Just nu känns det lite motigt med tanke på att jag har världens dunderhuvudvärk men det hoppas jag ger med sig under dagen. Jag ska iaf försöka ta mig ner till apoteket och införskaffa lite nödvändigheter av olika slag men det gör jag när Tom kommit hem så kan terroristen vara hemma med far sin.
Morgonen har spenderats med Dora utforskaren och snortorkning. Välkommen fredag!

Jag är inte trött!

.. skrek hon och tio minuter senare däckade hon på katten i soffan. Ja hon är väl rolig lillfisen!
Idag har varit en okej dag, bortsett från att Novalie skulle kliva upp 04 och se på barnkanalen, jo tjena 2 timmar innan dom började sända. Fick lura tillbaka henne till sängen med en flaska välling så sov vi några timmar till! När vi väl kommit upp och fått på oss kläder och gjort oss iordning så sopade vi av pärlan på uppfarten som var full i snö och brummade ner till storstaden för att lämna in lönelistan och fika med Alexandra :)

När vi kom hem igen låg det lite post i lådan, lite räkningar och lite reklam, och jaha ett brev från wetterhälsan (vårdcentralen). Jag var ju där i början av förra veckan av en annan anledning. Doktorn sa att dom skulle ta lite allmänna prover på mig, men att det säkert inte skulle vara nått. I brevet idag stog det att jag hade höjt antal vita blodkroppar, jaha och vad fan ska detta betyda nu då? En dunderförkylning på gång eller?
Ja det kan ju vara ännu en anledning till att jag är så groteskt trött för jämnan!

God natt

MAMMA DU ÄR DUM!

.. är nu Novalies favoritord! Idag tror jag hela Huskvarna fick veta det efter ett litet krig på Shellmacken. Vi har varit uppe hos Sara och barnen och hälsat på idag och haft det jättemysigt, flickorna har lekt och vi har pratat lite skit som vanligt :) Innan vi åkte hem så ringde Tom och frågade om jag kunde stanna till på vägen och köpa snus och först så sa jag vänligt men bestämt nej eftersom jag visste att Novalie alltid somnar i bilen och blir omöjlig om man ska ha ut henne när hon somnar. Men sen tänkte jag att jag ska va lite snäll så jag kunde göra det ändå..
Vilket jag sen fick ångra.. Jag tänkte jag skulle vara lite smart och stanna till innan hon hinner somna så vi stannade på shellmacken. Gick jättebra inne i butiken men sen gick vi ut. I 280 kutar ungen rätt ut genom dörrarna med sin mamma efter, och hon vet så väl att man inte får göra så, så hennes mamma var inte så glad. Sen skulle hon in i bilen.. Det gick minsann INTE! En kvart tror jag det tog med lite övertalning, ett antal mamma du är dum och ett samtal med pappa på telefon.
Hur värdelös känner man sig inte då? Jaha där står man på parkeringen med en hysteriskt unge som inte vill sätta sig i stolen, en hel mack som glor och en dotter som skriker som om jag höll på att ta livet av henne.

5 minuter senare sov hon.. Väl hemma så var det bara på med pyjamas och upp i säng, nu sover hon som en gris och jag väntar med spänning på vem som åker ut ur Big Brother ikväll :) Trött som en gris, men det har varit en bra dag!



Små barn små bekymmer..



Stora barn stora bekymmer

Hur ska detta då sluta? :P