fest vareja!

Jag som var så pepp på en ny bloggdesign.. Det gick liksom över lite av nån anledning?
Ska slänga ihop en header iaf..
 
I helgen var det ju som sagt 30-årsfest för Fredrik som fyllde för ett tag sen. Vi var nere i verkstan, för plats går det ju alltid åt! Sen är det himla smidigt att städa med ;)
I stort sett gick hela lördgen åt till förberedelser och fixande. Vi var halva stan runt och letade ljusslinga och sen var det ju att få det mysigt som tig lite tid.. Det är inte lika lätt att få mysstämning i en verkstad som hemma precis. Men lite ljusslinga, vita dukar och ljus var en bit på traven iaf :) 
Kan inte ha blivit en mycket bättre kväll! Sen att den slutade som den gjorde är ju en annan femma men det behöver vi inte ta här :P jag hade riktigt roligt, men med det folket kan man inte ha annat än kul. Tror inte jag haft tråkigt en enda kväll när man umgåtts med dom. Det var ju dom gamla vanliga men även lite nya ansikten! Det roliga är att dom nya ansiktena alltid känner sig välkomna och har kul! Sista gången jag kollade på klockan var den 05.30..
Som vanligt är jag oförskämt pigg dagen efter kvällen före så det var bara upp och hoppa och börja städa! Fredrik var rätt sliten hela dan igår..
Sen kom ju barnen hem och det var full rulle! Novalie och Wiggo var hos sin morfar under festligheterna. 
 
Hade jag orkat så hade jag lagt in lite bilder men jag känner inte för det nu haha :P
 
Fixa header var det ja..

torsdagynk

Känns sådär just nu.. ont i magen och allmänt opepp :( vill få klart bloggdesigbloggdesignen men orkar inte!
Ute är mörkt, kallt och regningt och det blev jättemycket höst på en gång. Jag var inte riktigt redo för det. Dessutom berättade grannen att det smyger runt lustiga bilar på området, känns ju sådär när man ska ut själv på kvällen :/


ursäkta röran

.. jag bygger om :)

Får se om jag kan få det klart ikväll eller imorgon!

kvällen spenderas med - exet

Haha ja vad trodde ni där? ;)
Det är snart ett halvår sen jag köpte ny dator men först nu har jag kommit mig för att föra över alla bilder på barnen som legat på den gamla datorn. Lika bra att göra det nu och lämna den på tippen sedan!
Anledningen till detta ryck är att jag gått i lite bloggdesigntankar igen.. ska bara klura ut vad jag är sugen på för nått denna gången :) Det börjar ju bli alltmer höst så kanske något åt det hållet?
Ja vi får väl se vad det blir.. När jag gick igenom den gamla datorn så hittade jag ju givetvis alla bloggdesiner jag gjort tidigare, vissa är man stoltare över än andra! ;)
 
Titta vad jag hittat mer:
 
 
 
 
 
 
 

vilken kväll vill jag lova!

Igår var dagen vi skulle gå på grillfest hos Sofie och Björn. Vi har fixat med barnen för flera veckor sedan så vi skulle vara barnledigbarnledig och det är jag innerligt glad för! När vi kommer dit är inte Sofie där, ett litet runt bord med ljus och blommor står som ett litet altare i mitten och sen kommer det en man som ingen känner igen..
Partymusiken som strömmar ut ur högtalarna byts mot en vacker ballad och uppför trappan kommer dom, Sofie iklädd brudklänning! :')
Får rysningar bara jag skriver om det för det var så himla fint!
Jag kan lova er att det är garanterat den bästa grillfest jag någonsin varit på och det var verkligen en ära att få vara med :) Lycka till nu i framtiden!


Sep. 12, 2013

Jahopp då är det snart helg igen.. helgen blev lyckad! Om man bortser från det gigantiska blåmärket på mitt ben som mest liknar en svulst av något slag :P
Vi var hemma rätt hyffsat ändå eftersom söndagar är barnbytardag och då vill man inte vara krasslig när dom kommer :) sen har veckan bara rullat på..
Wiggo utvecklas så det är helt otroligt! han går nu :) än så länge går det både framåt och bakåt och det är tur för honom att han har blöja, men det tar sig mer och mer för varje dag! Men om det måste gå fort så kryper han :P


efterlyser John Blund..

Symaskinen har kommit!! Trots många svordomar och djävulskap har vi nu börjat resan på vår lååånga vänskap ;)
Jag har lyckats knåpa ihop 2 par leggings till Novalie iaf..

Dagen har spenderats med en riktig heldag på stan med järngänget, dvs Ellan, Jezzie och Therese :)
Ni vet det där vi pratade om att det finns folk man skulle klara sig utan?
Det finns inte på min världskarta att leva utan er.. kompisar hit, vänner dit, men ni är fanimej familj! <3

Nu ska tant sova för imorgon blir det storstädning på dan, förfest på eftermiddagen och cruising på kvällen!

går i väntans tider.

Inget är som att gå och vänta på posten, det är värre än 9 månader med bebis..
Jag har nu tagit mitt förnuft till fånga och beställt mig en redig overlockmaskin från England som jag nu väntar på!
Är så galet sugen på att sätta fingrarna i den! Eller tyget iaf ;)
Det är ju faktiskt några stycken som frågat om jag syr upp till försäljning och än har jag inte vågat riktigt (förutom mössor) men tanken är att jag så småningom ska göra det möjligt! 
 

söndag.

Så har ännu en helg drivit förbi.. I fredags åkte barnen hem till Tom igen så nu är det en hel vecka kvar tills dom kommer tillbaka :/ fast jag träffar dom imorgon en sväng :) det mesta av helgen har spenderats i verkstan, Ellans pv behövde lite kärlek i form av ny färg på taket! Igår kombinerade vi nytta med nöje, tog oss lite och dricka och sen var det bara att slipa, slipa, slipa, spackla och slipa..

I tisdags började Novalie på dagis! Det var en nöjd tjej som tog på sig dagisväskan när vi skulle åka på morgonen. Fast hon inte har varit där på 2 1/2 månad så märks inte det :) hon tyckte det var jättekul att träffa sina kompisar igen!

Nu får det snart bli en dusch och sen krypa ner i sängen :)