Farbror doktorn

Jaha, idag fick jag tummen ur röven och ringa vårdcentralen om min mage. I flera månader har den varit knepig och gjort ont :( jag var ju dit för ett tag sen och det togs blodprov för gluten och läkaren pratade om gallsten. Jag tyckte det lugnade sig en aning så jag tyckte inte det behövdes följas upp, men sen kom det tillbaka igen..
Det första sköterskan sa när jag berättade hur det hade känts var att det låter som gallan. Jo man tackar! Kunde hon inte sagt typ förstoppning eller nått? Imorgon 10.30 ska jag dit och träffa doktor Peter och se vad han säger, vore ju himla trevligt att slippa dessa komaliknande stunder varenda kväll!mina ögonstenar är hos mig igen <3

1 år

Idag för ett år sen hade vi ganska nyligen kommit hem från BB med lilla korven och livet som 2-barnsmamma hade precis börjat! Tänk om jag visste då vilken underbar och go liten pojk han skulle bli?
Novalie fick träffa sin lillebror första gången och sedan den dagen har hon varit världens bästa storasyster :')
Sen tog livet oanade vändningar som vi inte hade räknat med, men det har ju blivit bra ändå.

Mamma kom ner i torsdags och har varit hos oss i helgen. Vi har hunnit med tygaffären, stadsparken, a6 pch kalas :) han var helt slut Wiggo när jag begav mig hemåt vid 2-tiden. Nu har barnen pappavecka och deras mor har precis haft en ta-hand-om-sig-själv-kväll :) dom har verkligen världens bästa pappa och det är skönt att veta att var dom än är så har dom det bra, det bästa av två världar brukar Fredrik säga.


inskolning

Skrev precis ett helt inlägg om inskolningen, nu skiter jag i det här.
Det går bra iaf!Gårdagens fruktstund ute

Pysselkärring

Jag undrar vad det är med mig? Jag har känt mig så pysslig och fixig det sista :) förutom barnens rum som har fått sig ett ordentligt uppsving med ugglor så har jag nu gått lös på ett bord och 4 stolar som jag ska göra om. Än så länge är det bara slipning men så småningom ska det betsas vitt tänkte jag :)
Kul är det iaf!