En sväng till Ikea

Gårdagskvällen spenderade jag och Novalie med Therese, Ellan och Marie. Tom han har varit i Tyskland och haft sig, då ville jag inte vara ensam hemma under natten för jag gillar inte när det blir sådär hemskt mörkt och dessutom varnade dom för åska igårkväll..

 

Imorse for vi till Ikea för att äta en smarrig frukost för hela 10 riksdaler! Rena rama rånet ;) efter frukosten fick Novalie premiärtesta Småland medan jag och Therese gick i lugnan ro i kaoset och lullade. Hon älskade leklandet så det blir garanterat fler gånger dit! Inne på Ikea hittade jag lite fina saker till nya huset :) gud vad jag längtar tills jag får plocka upp och göra iordning!

 

Nu ska vi bädda ner Tom i sängen sen ska jag och Novalie äta godis och mysa! PS. Blogg.se appen suger fruktansvärt mycket just nu! Jag kan inte ens logga in..

 


En nöjd tjej efter lekstunden!

 


Lite fint till nya köket :) grytlappar, handdukar, 2 tavlor, 3 små burkar i plåt, 2 ljus, en vas med blommor och 2 krukor!

 


Nu står även bebis skötbord på torkning! Tänk vad lite färg kan göra :) köpte jag för 150:- träfärgat och tråkigt.
Sen ska det även upp lite tyg på sidorna och lite förvaringslådor på hyllorna så kommer vi ha allt vi behöver nära till hands!

 


Dagen började bra iaf!

Vi startade dagen med en jordgubbsfrukost med mjölk.

Sen gick det bara utför.. Novalie spillde ut ett helt glas cola över hela vardagsrumsbordet, sedan släpper hon ut kattungarna från tvättstugan och det visar sig att jag får bajs på golvet på hela undervåningen. En av dom långhåriga kattungarna hade visst ränneskita och smet i hela röven och under tassarna! Så blev det bad på den och sanering..

Jag vill gräva ner mig idag! Gå och sova åtminstone..


Ring ring

Idag umgås jag och telefonen, sådär måttligt roligt.. Särskilt när man har en trött och arg dotter hemma som gärna gapar lite extra så fort mamma lyfter luren. Nästan bud på att låsa in sig på toaletten för att få vara ifred..

Visningen igår gick bra, över förväntan och vi har redan fått första budet på huset! :) nu hoppas vi att fler är intresserade och lägger lite bud med så priset hoppar upp lite!
Flytten bär ju av den 1 augusti så jag har lite att göra. Idag har jag än så länge hunnit prata med tele2, boxer, telia, adressändring och ringt runt till olika städfirmor för att få en offert på flyttstädet som jag INTE tänker göra själv i det här gigantiska huset.

Skulle behöva åka och handla med, men det är inte alltför lockande med surpuppan som dessutom har målat med röd tuschpenna på hela kinden :/
Jaja, vi får se hur det blir med det..

Skolavslutningsdag

Har fått sova hyfsat inatt!! :) nästan så jag känner mig utvilad idag faktiskt!
Novalie får vara ledig från dagis idag på sin sista dag innan sitt 7 veckor långa sommarlov för idag ska vi gå på hennes kusiners skolavslutning! Dom stora barnen slutar 8an och 9an :) och Alice slutar 3an har jag för mig.

Efter det måste jag handla med, vi får allt lov och förse pojkarna med mat som ska bära vår skit in i containern ikväll..

Så nu är det bara att göra sig iordning och fara, halv nio på morgonen är allt en jävla tid på morgonen och sluta skolan haha!

Dagens soffpotatis:


Jaha upp och hoppa igen!

Haft en gräslig natt och knappt sovit ett skit, förutom det vanliga har jag fått en vagel i ögat och läckt bröstmjölk i halva sängen. Ja ibland är livet underbart!
Å andra sidan blev jag glad när Novalie kom ner och trosorna var torra! Igår struntade vi i att sätta på en blöja och jag kissade henne innan jag gick och la mig, och det gick visst bra :) vi försökte ju för ett tag sen, men då blev hon sjuk mitt upp i allt ihop så det försöket avbröts efter n2-3 nätter, men nu är hon nog redo!

Idag blir det till att jaga sotaren som skulle kommit igår men inte dök upp och ikväll kommer Alexandra och Göran :) Tom han ska lämna gräsklipparen som inte fungerar och ringa och försöka få klartecken om vi får en container till fredagen så skräpet kan hivas som ligger ute på grusplanen.. Ja herregud!
Juste, läkaren måste jag få tag på med..

Igår var vi och skrev på papprena för radhuset, och jösses vad bra det känns! Den första augusti får vi tillträde till det nya, men det känns som en evighet..
Vårt hus ligger nu ute på hemnet och på 3 dagar är det 810 stycken som varit inne och kollat på det. Någon borde ju vara intresserad tycker jag! Visningen blir på söndag och då hoppas jag halva Habo kommer! ;)


http://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-habo-gustav-adolf-habo-kommun-gullskog-5-3906359


Det är mycket såhär före jul.

Ja minst sagt är det mycket som händer!
Vi ska ju som sagt sälja huset och idag kom annonsen ut på internet. Måste säga att han som tog bilderna var jätteduktig och det ser jättefint ut! :) nästa söndag är det visning så då ska vi hålla oss undan.. Givetvis skickar jag hit en spion eller två för att kolla läget!
Med flytten som kommer ske i augusti så följer mycket annat. Det rensas och slängs och rensas och slängs!
Idag fick vi fantastisk hjälp av Kristian och Madeleine! Dom och Tom slet som djur med en av boarna medan jag satt på en stol och kolla på, ja ungefär så mycket till hjälp är jag nu :/ folk tror säkert bara jag är lat, men så är inte fallet vill jag lova!
Alvedon är min drog just nu..

Mitt uppe i alltihop ska skruttungen till och fylla år med! 3 år stora tjejen! :) hon är så stolt min tjej! Igår hade vi ett lätt kalas här hemma med dom närmaste och när Novalie hade däckat vid sjutiden dröjde det inte länge innan jag somnade på soffan..

Nu är det natten, eller ja tjugo över nio iaf, nu ska jag lägga mig och hoppas få sova en hel natt..


Huset

Ja nu kanske det inte är någon nyhet längre, många vet redan om det.
Jepp vi ska sälja huset och flytta in till samhället!
Dom senaste dagarna har bestått av rensning och undanplockning av saker för imorgon kommer dom hit och tar kort till internet.

Hur fan kan vi va så dumma och göra precis samma sak igen? Sist vi flyttade var jag också gravid, fast höggravid iof! Men då hade jag en lätt graviditet, det är inte mycket jag kan/vågar göra nu med min rygg som tar livet av mig..
Tidigt imorse var jag vaken 2,5 timme och hade ont och ingenting hjälper :( Tom den stackaren får göra allt..

Han är bra <3