Vilken fantastisk natt!

Ja vad ska man säga?
Jag har en superförkyld son som snorar så in i bomben.. På köpet har jag även fått en magsjuk sambo och dotter!
Känner verkligen att livet är på topp just nu.
Klockan har nu hunnit bli kvart över tre och den söta bebisen tänker INTE sova :/ jag har hunnit sova hela 30 minuter inatt och det kommer man inte långt på vill jag lova, ögonen går i kors och jag är helt slut i kroppen!
Ber en stilla bön till den där s.k Gud (som jag för övrigt inte tror ett skit på) att han låter mig sova snart, och att jag får va frisk..
Nu ska jag ta mig en nattabanan, sprita allt jag ser och få den lilla tyckaren att sova!


Sy sy sy

Nu är jag inne i en syperiod igen! :D än så länge har jag hunnit så ett set med t-shirt och kortbyxor till Wiggo och kjol och leggings till Novalie :) nu håller jag på med en klänning till skruttan som matchar leggingsen!
Allra helst hade jag velat sitta dag och natt, men för det första finns inte tiden och för det andra så pallar min rygg bara korta stunder i taget :/
Nästa projekt får bli lite skoskydd i vaxduk till dagis, dom blå i plast är JÄMT sönder..

Projekt klänning


Hemma igen

Nu först funkar appjäveln till bloggen..

Jag har haft det så mysigt i helgen! Hela 2 dygn fick vi tillsammans :) det är så skönt för vi kan bara sitta i en varsin hörna av soffan och göra ingenting, men det är lika bra det som att göra massa saker! Jag brukar tänka att det var som förr i tiden <3 natten mellan lördag och söndag åkte jag hem till mamma för att sova.. Dels ville jag träffa mamma och dels så blev det inte lika långt att åka när jag väl skulle åka hemåt..

Nu är jag hemma och allt är precis som vanligt, på både gott och ont..
Skönt att vara hemma hos mina små och lilla gubben <3


Tillbaka!! Äntligen :)

Äntligen har det blivit den 18e april! :) dagen som jag väntat på i flera veckor!
När Tom kom hem från jobbet satte jag mig i bilen och brummade 4 timmar till Lisa för en mini-semester. Nu har vi heeeela helgen tillsammans, åh vad jag har längtat! <3
Nu ligger jag nerburrad med gosigt täcke och ska sova så jag är pigg och glad imorrn!


Apr. 16, 2013

Ja jösses, idag har det minsann varit full rulle heeeela dan! Vi började med en promenad till dagis och när jag lämnat Novalie traskade jag upp till Camilla en sväng. På väg till henne tyckte jag att jag skulle vara smart och ta en omväg, det gör jag aldrig om vill jag lova! Upp för en jävla gräsbacke med vagn och hela köret! Jepp, jag trodde att jag skulle dö!!

Sen följde ju Ellie med Novalie hem från dagis då :) först var dom inne och lekte och efter lite mellanmål (picknick på altanen) så gick vi ut och lekte i lekplatsen. Sen blev jag kvar på bänken med dom andra 4 Svenssonmammorna tills Tom kom hem och då stack vi upp till Mullsjö och sen till Gustav Adolf för att hämta min gamla moped i fd. grannens ladugård..
Klockan var nästan 7 innan vi var hemma så då var det bara äta kvällsmat, stoppa kidsen i badet och sen i säng!
Kvällen har jag spenderat med att vika tvätt, också ganska kul..
Nu ska jag minsann ta en dusch och sen slänga mig i soffan och glo på mot alla odds och äta upp den där lilla chokladbiten som jag hade glömt att jag gömt längst in i skåpet! :D

Imorgon blir det packa, för om 3 (!!!) dar åker jag upp till Lisa!! <3


Is a bitterfitta

Usch jag gillar verkligen inte morgon.. Och nu är det morgon igen!!
Upp tidigt, superpigga barn och en dötrött mamma!
Sen att det är höst med gör ju inte saken bättre! Imorse när vi gick upp låg det en tjock dimma över Habo och det var allmänt gråttrist.. Först nu har det börjat spricka upp något men det är fan inte mycket!

Nu ska vi göra oss i ordning och gå till dagis! I eftermiddag hämtar jag två på dagis för Novalie ska ha med sig kompis hem idag :) Gud så stor hon börjar bli....


Huvudvärk/feber

Febern kom som ett brev på posten, ganska väntat.. Den har inte varit jättehög men tillräckligt för att man ska bli lite kinkig :/
Jag har som vanligt haft ont i huvudet, i två omgångar idag med.. Det är så frustrerande och tar så mycket energi!
Vi sov ikapp på dan jag och Wiggo medan Novalie var på dagis!
Jag tog mig iaf i kragen och ringde till vårdcentralen och hon trodde att det var en spänning som orsakar det. Inte helt omöjligt med tanke på hur STENhårda mina axlar är!
Hon trodde även det kunde hänga ihop med att jag fortfarande har ont i ryggen efter graviditeten eftersom man spänner sig lite extra om man har ont..
Imorgon blir det till Apoteket och köpa tigerbalsam och plocka ut mina 665mg alvedon!

Sådär måttligt pigg..


Roadtrip!!

Ja hej och hå, sov som en gris inatt och som tippat totaldäckade jag i soffan igår! Men likförbannat vaknade jag svintrött och med huvudvärk imorse! Fantastiskt.. Jag fyllde 24 i torsdags men kände mig som 74 när jag klev upp.
Jag tror det snart är dags att ringa vårdcentralen om min huvudvärk! 5 av 7 mornar vaknar jag med skiten, tar en Alvedon eller två och sen är den borta?!
Idag kom den dessvärre tillbaka igen på eftermiddagen..
Idag har jag varit på möte, Wiggo har varit på BVC och fått sprutor och Novalie på dagis. Nu är det väl i stort sett bara invänta feber på lillemannen..

Till kvällsingen kom Ellan och Jezzie och vi bakade cupcakes och gjorde naglarna :) alltid lika trevligt!
Vi pratade lite om att sticka iväg nånstans i sommar på en liten minisemester och hitta på nått och det vore faktiskt riktigt kul! Therese ska med också, men det vet hon inte om än ;)
Jag är sjukt sugen på Tropical Island i Tyskland! Ett semesterparadis inomhus med strand, vattenfall och pooler inomhus! Inte behöver vi till andra sidan jorden för att dricka drinkar på stranden! Roadtripp till Tyskland räcker :D

Dumma huvudvärk som fick mig att däcka 2 timmar på soffan, nu är jag för pigg för att somna.. Lite tända ljus och tv kanske får mig på sovahumör?!
Nu är det inte många dagar kvar tills jag åker upp till Dalarna och för träffa min Lisa <3


Trött som en griiiis

Nu går ögonen i kors på mig! Helt sinnessjukt vad trött jag är.. Jag har sovit 2 timmar på 29 timmar!
Att jag ens orkar stå upp? 
Hur som, idag har Toms föräldrar varit hit en sväng och druckit kaffe på baksidan, Novalie har vi knappt sett röken av för hon har lekt med Bill och Bull, Humle och Dumle och allt vad dom nu heter!
Nu på kvällen har jag tagit ett storstäd under barnbadande och kvällsmatsservering, så nu är det rent och fint tills jag kommer hem från stan imorrn :) 
 
Jag har fått lite filmtips så nu blir det resten av kvällen i soffan! Får se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna!