May. 31, 2013

Nu har det snart gått 3 veckor sen vi separerade och för varje dag som går känner jag att det är rätt beslut. Novalie tog det bra och tycker att det ska bli spännande att flytta, tror dock att hon inte riktigt förstår innebörden av vad son ska hända..
Jag har även märkt att folk har reagerat på att jag är ute "hela tiden", och det säger jag inte emot för det har varit en del nu sista tiden. Det är mitt sätt att bearbeta alltihop, genom att umgås med vänner. Och nej, jag super mig inte redlös och däckar i en buske! Vi har varit på piren och tagit en öl eller två, det är en jäkla skillnad..
Men om man tänker såhär, sen jag blev gravid med Novalie har jag varit på krogen cirka 0 gånger! Jag har alltså suttit hemma i stort sett 5 år..

Varför försvarar jag mig?

Ikväll blir det iallafall umgås med bra vänner och ha det trevligt, sen får vi se vad som händer :)


Mina goungar igår hos Therese!


Nu är det officiellt

Nu har vi ändrat våra statusar på facebook, nu är det fritt fram för världen att tycka att jag misslyckats med mitt liv.
Efter 5 både lyckliga och mindre lyckliga år, 2 barn, en villa, ett radhus och en volvo senare så ska jag och Tom separera. Detta är ett beslut vi har tagit gemenamt och vi är inte på något vis osams eller har något emot varandra, vi har helt enkelt vuxit ifrån varandra och trivs inte längre på samma sätt i varandras sällskap. 
Vi gör vårt bästa för att göra det så bra som möjligt för barnen! Dom är ljusen i våra liv och det är jobbigt att inte få ge dom den uppväxten vi båda hade velat och tänkt oss.
Vi ska lösa detta på bästa sätt för att dom ska få ha det bra och känna sig trygga och älskade. I den här situationen är det givetvis Novalie som påverkas mest och jag är riktigt orolig för hur hon kommer reagera :/ vi ska berätta för henne imorgon om hur det kommer bli...
Eftersom Tom har regelbundna arbetstider så kommer barnen till en början bo hos honom i veckorna för att få bra rutiner och hos mig under helgerna. Självklart kommer vi ses i veckorna med och jag kommer hälsa på dom så ofta jag kan! Mina älsklingar..
Imorgon är till och med dagen vi skulle firat 5 år tillsammans.. 
 
Ja jag känner mig rätt misslyckad! Det var inte såhär det skulle bli! Vi skulle bli gamla tillsammans.. Men till slut kommer man till en punkt när man inte orkar längre. Jag orkar inte med att gå runt och låtsas vara lycklig! Jag vill vara lycklig på riktigt!! Jag vill vakna på morgonen och känna åh vad härligt en ny dag, inte fan med är det morgon igen?!
Nu behöver jag tid för mig själv (och barnen) så får vi se vad som händer i framtiden.. 
 
Jag är oerhört tacksam för mina fina vänner som alltid finns där och som stöttar mig, jag älskar er så mycket, ni kan inte fatta <3
 
 
 
 

När livet är på topp!

Idag har det varit final i Eurovision song contest! Vi var här och grillade jag och pinglorna på eftermiddagen och sen blev det slapp framför tvn med godis när barnen hade lagt sig!
Jag somnade en kvart på golvet och vaknade lagom till röstningen var färdig! Och tur som fan var väl för den här natten slår nog alla genom tiderna ;)
Novalie vaknade 3 gånger mellan 20.00 och 2.30.
0.45 vaknar supersnoriga Wiggo IOGT vägrar somna om.. Klockan är nu 05 och NU ska jag sova, har inte sovit en blund..


Fredagskväll

Hade en supermysig kväll igår med Jezzie, Ellan och Carro :) först var vi hemma hos Jezzie och bara va och pratade och gjorde oss iordning och sen tog vi en promenad ner till piren och det var såååå varmt! På två sekunder blev det iskallt så vi bestämde oss för att traska upp till murphys. Väl där stötte vi på min gamla arbetskamrat Emma, och Towe och Tony :)
När klockan blev tillräckligt beställde vi pizza och tog med oss hem till Jezzie. Och för första gången på 4 år åkte jag buss! Jag åker ju inte buss annars, och särskilt inte en fredag! Än en gång påminns jag om min fobi för spyor.. Det var dom längsta 10 minuterna detta året!
Men det gick bra förutom att busschauffören körde som en jävla galning med så jag trodde jag skulle behöva dö.. Det gjorde ju inte precis saken bättre!

Nu är jag hemma igen och det blir en lugn dag och kväll :) Wiggo är förkyld och har lite feber.. Idag ställde han sig upp mot bordet helt själv för första gången!! Och dessutom kryper han bättre och bättre för varje dag!

https://cdn2.cdnme.se/1517422/6-3/pic_51973b06ddf2b3353682cc75.jpg" class="image">


Förskolans dag

Ser ut att bli en fin dag idag :) om en stund ska jag och Wiggo åka bort till musikparken och titta på när Novalie sjunger på förskolans dag!
Just nu kämpar jag med att hålla Wiggo vaken, det är inte det enklaste.. Somnar han nu kan vi glömma att åka iväg! Bättre han somnar i bilen och sover i vagnen sen.

På tisdag det dessutom utvecklingssamtal, kan nog bli spännande! Har en del jag ska ta upp med!


Mina fina <3

Har haft sån jävla huvudvärk dom senaste dagarna men nu börjar det ordna upp sig som tur är :) fast jag är väldigt övertygad om att det är migrän jag har och inte bara vanlig jävla huvudvärk..
Har iaf känt mig piggare så igårkväll var jag och Therese ner på piren en sväng och sen tog vi en promenad i stan :) kvalitetstid med den bästa!

Jag har tänkt rätt mycket på sista tiden på vilka som verkligen står en nära på riktigt.. Vilka är det som man tycker om så mycket att livet skulle vändas upp och ner om dom inte fanns längre?
Många kommer och går genom ens liv, man lär känna klasskompisar, arbetskamrater och kompisars kompisar och man umgås under en begränsad period.
Sen har vi dom där underbara som man lärde känna för så många år sen som fortfarande finns kvar, det är dom som betyder <3 framförallt är det järngänget (Jezzie, Ellan och Therese) som har en speciell plats i mitt hjärta! Vi lärde känna varandra för 7-8 år sen och är fortfarande lika bra vänner och umgås väldigt ofta!

Ni finns där jämt och är som en andra familj för mig! Utan er vet jag inte hur mitt liv hade sett ut idag? Vi känner varandra nästan utan och innan och det är så himla skönt att veta att ni bara finns där. Det spelar ingen roll om vi bara sitter och glor in i en vägg, jag njuter av bara sällskapet..
Sen min älskade Lisa <3 åh vad jag saknar dig! Det är så det värker i hjärtat.. Jag vet att du finns där, men du är alldeles för långt borta :(

Jag älskar er <3


Hemmafix önskas, och några miljoner på kontot..

Nu har jag planer!!! Har känt på sista tiden att det är så himla mörkt i vardagsrummet.. Så idag har vi varit i stan och kikat lite på mitt vardagsrumsbord som jag tror att jag måste ha ;) vi hittade även en jättefin tvbänk på Ikea som skulle sitta som en smäck! Jag skulle även vilja byta soffa för den vi har är så äcklig efter 2 bebisar.. Det har varit bebiskräk, yoghurt, kiss och saft i, och lite annat smått och gott :/ känns lagom fräscht.
Jaja, vi får se.. Det kostar ju lite med :(
Drömma kan man alltid göra!

Min mini-ragger, pappa fixar frillan :D


Rena rama Bahamas!

Idag har det varit lite ljummet, eller nä skitvarmt!! Nej jag klagar inte, jag bara påpekar det ifall någon missat det ;)
Efter att ha lämnat Novalie imorse så åkte jag och Wiggo hem och myste, min lilla fis börjar bli så stor nu! Snart kryper han, han har fått två tänder och är så mycket med! Han har stenkoll på omgivningen och framförallt på Novalie! Så fort hon är i närheten så är det hon som drar hans uppmärksamhet. Det bästa sin finns är att se dom tillsammans och skratta och busa :)
När det var dags för hämtning tog jag och Wiggo en promenad bort till dagis i den stekheta solen.. För en stund trodde jag nästan att jag skulle dö, varmt som satan!

Ikväll blir det grillning med frugorna, Tony och Towe :) först skulle vi spela minigolf, men det blev det inget med och lika bra är väl det, för det är jag så kass på!!

På väg hem från dagis <3 min fina!


Det senaste i Novalies garderob

Kväll igen! eller natt snarare, klockan är 23.43 och jag har precis krupit ner brevid mannen i mitt liv som snarkar så gardinerna gungar..
Dagen har spenderats med Lina och Leo, och ikväll har jag suttit lite vid symaskinen och gjort 3 par leggings till Novalie, som numera endast använder det, alla fina jeans och goa mjukisbrallor bara ligger och tar plats i garderoben, alldeles övergivna..
När jag blev färdig med leggingsen tappade jag upp ett varmt och gott bad med badsalt :) låg där och uggla en stund, gjorde en hårinpackning, ansiktsmask och rakade benen!
Ni som har barn fattar, det här är riktig jävla lyx! Att bara få ligga i badet i lugn och ro utan att nån ropar eller hänger över kanten halvvägs ner i badkaret..
Nu ni kompisar ska jag sova som Törnrosa inatt! :D imorgon blir det lugna gatan vad jag vet än så länge!


Sjukstuga is nästan over

Novalies magsjuka var ingen magsjuka. Det visade sig sen att hon bara druckit vatten och satt i halsen haha! Tom var dålig under natten men vi vet inte om det var magsjuka eller hans jävla magsår.. Men jag har behandlat det som det iaf! Storstädat, spritat, klorinat och spritat lite till!
Huset är helt kliniskt rent! Känns ju lustigt om det var magsjuka med tanke på att ingen annan blev sjuk?! Eller så är jag bara en jävel på att sanera ;) Wiggos snorande håller fortfarande på men det börjar bli bättre!
Lilleman börjar bli stor för övrigt.. Det dröjer nog inte länge innan han kryper har jag en känsla av! Han är även expert på att somna lite lustigt.

Dom senaste nätterna har varit lite konstiga, men imorgon ska jag få ordning på dygnsrytmen och sova normalt :) igår kväll somnade jag och Novalie på Wiggos täcke på golvet framför mammas pojkar!

Man kan väl leka tillsammans även om det skiljer 3 1/2 år? Mina fina vad jag älskar er <3