Flytta hemifrån

Nu har jag i stort sett flyttat hemifrån :( för att kunna ha en någorlunda bra kontakt i fortsättningen för barnens skull så valde vi att göra såhär, det är nog det som är bäst i nuläget.. Så tills vidare kommer Tom och barnen bo kvar i huset och jag kommer va med dom så ofta jag kan! Mammahjärtat gråter.. men det är för framtiden och för barnens bästa :( Tanken har varit att jag skulle börja jobba, men halsen är inte hundra och igårkväll och imorse hade jag troligtvis feber.. Hoppas jag blir frisk snart bara! Jag vet ju iaf vilka som är dom skyldiga.Midsommar har iaf varit toppen! Umgänget kan man då inte klaga på iaf! :D kunde inte blivit bättre!

Fy fan vilken jävla dag

Idag är en sån här dag när det känns som om allt och alla är emot mig. Gnäll, tjaffs och spydigheter! Inte ens kärringen på Ica behagade att vara trevlig, och då har hon till och med betalt för det!!
Funderar helt ärligt på att skita i allt som har med midsommar att göra och sitta och glo framför tvn eller nått istället med min bag in box..
Fortfarnde ingen lägenhet och ångest för att börja jobba igen :(

Saknar mamma gör jag med.. Mer än vanligt!

Sigges

Vilken bra helg jag haft! Trots halvrisiga barn så blev det bra ändå. Fredagen var lugn och det blev lite snacks framför tvn, med en Novalie med feber :( Tom var iväg med en kompis. I lördags blev det andra bullar! Eftersom Tom var iväg i fredags så fick jag hitta på nått i lördags. Åkte till Ellan på kvällen på lite förfest, och vid 22-tiden bar det av ner mot Sigges Loge för lite dans, Top Cats spelade. Måste erkänna att jag blev besviken! Dom spelade inte mer än 45 minuter..02.30 rullade Cadillacen hemåt med ett lite småberusat sällskap! Trevligt hade jag det! Sällskapet gör ju allt :Dklockan var nog närmare 05 när jag slog igen mina små blå så igår blev det inte mycket action vill jag lova! Nu taggar vi midsommarafton! Taggad! Top CatsPå väg hem, solen sken när jag kom i säng

Krupp

Natten slutade med en natt på barnakuten och diagnosen falsk krupp. Han gick inhalera och fick ögonsalva utskrivet och var hemma igen vid 04.30!Det blir en lång dag idag... och dessutom ska det hinnas städa idag för vi har visning ikväll :/

lilleman sjuk igen.

För ca 4 gången på 4 månader är Wiggo sjuk! han är inne på 6e dagen med dunderförkylning :( igår åkte vi ambulans in för att hans andning var så ansträngd och han vat slö.. samma visa ikväll igen fast utan ambulans! Jag försökte ringa till någon slags rådgivning, men det är fanimej inte lätt när man bor i Jönköping.. cirka hela sverige utom just detta landet är kopplade till 1177. Här får man ringa som en blådåre och försöka få tag akuten, men det är minsann inte alltid dom svarar! Efter ca 20 minuter var det äntligen nån som lyfte på luren. Och rådet var, gå ut i 20 minuter! Visst han somnade under promenaden, men låter som en perkulator när han andas :/
Vi får väl se hur natten blir..<3

Ord av betydelse!

Att höra att man är speciell och faktiskt betyder något för någon annan är värt mycket mer än man kan tro. Det värmer så otroligt mycket och det är svårt att förklara.. Sen om det är en vän eller familj som säger det så spelar det nog inte så stor roll, alla behöver höra det nån gång!
Och trots att jag vet att jag har massvis med folk omkring mig så känner jag mig så ftuktansvärt ensam.. konstigt :/
Nu är det sovdags iallafall!

Tänkvärt

En vän till mig skrev detta på facebook häromdan. Ta en liten funderare på vad för slags vän DU är vän! Kanske kan din relation med vännen bli bättre?
Jag är säker på vilka som är mina vänner och vilka som är mina kompisar, det är en himla skillnad..
Tänk på saken :) det kan bara bli bättre!