Roadtrip

Idag vankas det roadtrip med tjejerna! Ska bli kul att komma iväg en sväng med dom :) vi ska till Linköping och titta på en lägenhet till Jezzie som flyttar snart.. det känns sådär skulle jag väl vilja påstå :/
Och om vädret blir bra på fredag så blir det Borås djurpark med dom stora barnen. Wiggo får vara hos morfar för han är nog inte så värst intresserad än..
Egentligen så spelar det ingen större roll vad man gör, så länge man gör det med människor man tycker om ♥
life goes on.

Här duggar inte blogginläggen tätt precis, och jag förstår inte att jag fortfarande har några som är inne och kollar flera gånger om dan? Ni är trogna ni :)

Ja det finns liksom inte så mycket att säga nu mer än att allt är något slags organiserat kaos.
Jag har några viktiga personer i mitt liv som jag hämtar kraft och energi hos, som får mig att må bra :)
Jag vet inte vilka ni är som läser eller vilka jag känner, men för er som inte känner mig kan jag passa på att berätta att jag har hittat en trygg punkt i mitt liv, han heter Fredrik och är en sån underbar människa.

Men vänta lite nu tänker ni, är du knäpp du har precis separerat?! Jo det stämmer det! Men jag ser ingen anledning att gå och vänta på att tiden ska gå för att det ska se bra ut bara för att det är "så man gör".
Tycker man om någon får man ta chansen för den kanske aldrig kommer igen..
Packa

Ja hej och hå! Tiden går och vi är redan inne i Juli, helt galet.. Det känns som om hösten snart är här! Fast idag har det varit fint väder iaf :)Imorse var jag hem och myste och pussade på barnen, Novalie blev jätteglad när jag kom och lika ledsen när jag åkte.. usch vad jobbigt det är att lämna henne!Om jag har tur nu så kanske vi ska åka upp till mamma näst nästa vecka och bara vara! Umgås och ha det mysigt, då får jag 5 dagar i sträck med mina små juveler Nu är jag någorlunda pigg igen, bara lite knas i halsen kvar och fortfarande svullen..Så nu är det full fart mot helgen som ska innehålla bland annat ett 4-årskalas! :) jag har en förväntansfull tjej! Eventuellt kanske det blir Björnholmen en sväng, men det lutar åt soffmys och ett glas vin eller två, kanske tre ;)
Rensningen har börjat förresten. .