Göteborgstrippen :)

Nu är vi i Göteborg :)
Novalie fick att gå på Disney on ice i julklapp av mormor och morfar, så det blev 3 generationer på vift! Nu ligger vi nerbäddade, jag och mamma med Novalie emellan. 
Vi började resan hemifrån i förmiddags med regn och blask hela vägen, och väl inne i Gbg fick tjatkärringen i telefon agera kartläsare annars hade vi aldrig hittat till hotellet! Väl här gjorde vi oss lite hemmastadda på rummet för att sedan knata bort mot universeum, på vägen dit fick det bli en hamburgare! Novalie tyckte det var kul på universeum och vi hann knappt titta färdigt på det vi kollade på innan hon skulle vidare! Efter 3 timmar där bland hajar, apor, ormar och mammutar så mötte Jezzie upp oss :) känns som om det var evigheter sen sist vi träffades! Novalie blev öööööverlycklig, Jezzie är en av hennes stora idoler. Vi åkte spårvagn mot stan och gick och tog oss en smaskig fika. Sen fick Novalie en överraskning av Jezzie! En sväng på BR med fri vilja ;) det blev en stund där inne innan hon kunde bestämma sig, men tillslut valde hon två söta små djur med stora ögon som "sover" bredvid henne :) 
Sen sa vi hejdå till Jezzie och tog spårvagnen tillbaka mot hotellet. Vi bestämde oss för att gå ner och testa relaxen med jacuzzi och bastu, satan vad varmt och gott det var! Klockan var nästan halv tio innan vi kröp ner i sängen jag och Novalie, mamma satt en stund id sin dator innan hon med anslöt. 22.30 somnade lillfisan efter en lång och händelserik dag :)
Imorgon blir det hotellfrukost och Disney on ice!!

Sov gott :)

Universeum

Astronauten

Hajarna

Mormor i undervattenstunneln

Vi hittade Nemo!

Och en JÄTTEGUL fisk

Premiär på spårvagnen

Dom här två åker rulltrappa. Bara för att dom kan, bara för att det är kul

Utslagen men nöjd tjej <3 så mysigt att ligga och klappa henne på huvudet, min lilla älskling!

Utsikt från hotellrummet. God natt :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback