Over and out!

Då var det kväll igen.. Funderar på vart jag ska sova någonstans inatt!
Den senaste månaden har jag ju sovit på soffan, dels för att jag rätt ofta är vaken några timmar på natten och dels för att sängen inte är lika skön som vanligt just nu :/
Men natten till idag sov jag iallafall i sängen och jag sov ganska hyffsat ändå, men det fick jag sota för när jag vaknade, stel som en pinne och kom knappt upp.. Kanske skulle ta halva på soffan och halva i sängen? 
Vilka i-landsproblem..
 
Hur som helst har jag besökt specialistmödravården igen för tillväxtkontroll och CTG. Bebis mår bra därinne, dock liten fortfarande men växer "enligt sin egen kurva", ja det har vi ju inte hört förut. Det gör Novalie fortfarande och hon är 3½ snart.. Jag förväntar mig ingen 4-kilosbebis iallafall, det kan vi ju konstatera. 
Just nu ligger bebis på -19% gällande tillväxten, Novalie låg på -24% när hon föddes i 40+0.
Nu har jag ingen mer kontroll där iallafall förrän om 2 veckor och då vet jag att jag kommer få träffa en läkare som jag gillar. Agneta Olofsson heter hon och den kvinnan går det åtminstone att prata med, hon är inte som många andra bitterfittor där uppe. 
Om det är så att bebis inte behagar att gå upp så mycket tills nästa gång så kan det bli aktuellt med en igångsättning (igen). Jag som hade lite hopp om att få en normal förlossning denna gången. Inte för att den förra inte gick bra, för det gick superduper. Utan för att jag vill veta hur det känns när det startar av sig själv. 
Men skit samma, bara bebis mår bra så är ju det huvudsaken!
 
Idag är jag för övrigt lite bitter, Tom har nämligen satt på värmen i huset.
Och en annan som redan svettas som en gris utan värme, hur ska detta gå? Får väl springa i bikini här hemma under dagarna :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback