Bebisförberedelser

Kontroll på specialist MVC - check!
 
Allt såg bra ut med bebis, både på ultraljud och ctg. Beräknad vikt ligger nu på 2500g! Det blir nog ingen jättepytteliten som jag trodde från början :) 100 gram till så är den lika stor som Novalie när hon föddes, och väntas det ett tag med att komma ut så är den större än vad hon var när hon föddes. Hoppas på en pigg och kry liten rackare som äter bra och håller värmen bra så vi får åka hem ganska snart!
 
Om 2 veckor är det kontroll igen, hos samma underbara läkare som idag. Jag har träffat henne tidigare och jag önskade att få komma till henne idag med när tiden bestämdes. Så nästa gång blir till henne med :) Agneta Olofsson heter hon och är en sån där glad käck prick som man faktiskt kan prata med! 
Om inte bebis har kommit ut redan när nästa kontroll är så ska vi prata lite om igångsättning. Eftersom inte vikten är helt 100 så tycker hon inte det finns någon anledning att gå över tiden, utan bättre att komma ut och börja äta upp sig på tuttemjölk. Så senast den 25e oktober så har vi bebis!! :) så jag slipper gå över denna gången med!
Ja hur kan man låta bli att gilla henne? 
 
Nu har jag ju bara bra upplevelser av detta med igångsättning så det är inget som skrämmer, men klart det vore kul om det kunde sätta igång som det ska innan dess så man får veta hur det känns med! 
Men ändå, någon vecka eller två till där inne skadar ju inte så lungorna är färdiga osv :) men nu är det tungt, det kan jag inte ljuga om.. Man kanske skulle se över BB-väskan?
 
Nu blir det powernap, om 1½ timme ska Olga-Märta hämtas på dagis! 
 
 
 
 
 
Helt plötsligt blev allt så verkligt och känns inte alls långt bort så idag har jag hunnit fixa med skötbordet lite med :) fyllt på lådorna med blöjor, tvättlappar, rumpsalva, kräkisar och hundbajspåsar! 
Men däremot så BÖR jag hitta nya lådor, för plastlådorna från Ikea från Novalies gamla garderob är fruktansvärt fula och klär sig inte i vårt badrum.. Det får bli ett fall för IKEA!

Kommentarer
Postat av: Jennie S

Åhhh så skönt o veta att allt ser bra ut o att bebisen nu e såå nära! Tycker vi tar en dag o ses sen!! Kramar

2012-10-03 @ 14:15:21
URL: http://www.theicewomen.blogg.se
Postat av: Matilda

Åh alltså 20 dagar kvar nu då? :D va fint det blev :)

Svar: Jepp nu är det inte långt kvar! Gick in i vecka 38 idag, då ses man som fullgången! :) Är lite extra stolt över skötbordet för det köpte jag begagnat för 150 spänn, tråkigt och naturfärgat, men tänk vad lite färg kan göra! Som jag slet med alla jävla pinnar som lådorna står på..
Novalies Mamma

2012-10-05 @ 02:21:20
URL: http://nittonarochblivandefru.blogg.se
Postat av: Matilda

Åh, längtar tills den dagen jag också ska få en bebis :D , Vilket kap!, skit snyggt:)

2012-10-07 @ 23:34:53
URL: http://nittonarochblivandefru.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback