trötter.

Jag är så fruktansvärt trött!! Förstår inte vad det är frågan om.. Idag fick jag sova till 10.30 men redan vid 13.00 hade jag kunnat lägga mig och sova middag. Mamma fixade maten idag och det var så skönt att slippa tänka på det jobbiga störningsmomentet idag med! Det blev panerad skinkschnitzel med kroketter och bearnaisesås :)
Kvällen har jag spenderat i min jumpsuit med glögg, pepparkakor och hemmagjort julgodis framför, en kväll helt i min smak! Åhh vad jag älskar min mamma! (och glögg)..



inget är som väntans tider.

Pratade med min mamma för en stund sen via Skype, och vi bestämde att hon ska komma ner några dagar! Åhh vad jag saknar mammsen <3 när jag är sjuk saknar jag henne alltid lite extra.. Det ska bli skönt att få lite hjälp här hemma nu när jag inte är pigg och Tom har ont.

Imorgon vid 9-tiden ringer MIN läkare så får vi se vad hon har att säga om skiten..

Lägger in lite bilder från pyntandet i lördags :) så mysigt så! Åh vad jag älskar levande ljus!




förlovning.

Så var dagen kommen, den första advent, den 27/11-2011. Det blev datumet då jag och Tom förlovade oss.
En dotter, en villa och en V70 senare ;) vem har sagt att man måste göra allt i "rätt" ordning?
Mitt lilla korvfinger ska nu vänja sig vid att bära ring!

Kvällen har vi spenderat hemma med en överpigg Novalie, en brasa, glögg och pepparkakor :)
Novalie var ju bra käck hon, hon påstod: Nu är jag en stor flicka, nu får jag dricka gölg! Haha jobbigt ord det där <3 trodde inte att hon skulle gilla det, hon är ju bara 2,5 år?!



En enkel förlovningring gör att man kan ha en flashigare vigselring sen!


höstbilder på Novalie.

Häromdagen var vi i Ekeparken på Rosenlund med Alexandra som tog massor med fina höstbilder på mina lilla skruttefia! :)
När man ser bilderna känns det verkligen som om hon har blivit så stor..














Min fina tjej <3


fredagsmys & vardagsrutiner.

Det är mysigt med ledig helg, fredagsmys, sovmorgon och hela kittet, det är det helt klart! Men ska jag vara ärlig så är det rätt skönt med vardagens rutiner också..
Nu kanske rutiner är lite småtråkigt och väldigt Svensson, men ack vad bra man mår av dom egentligen. Man vet precis vad som väntar en (på både gott och ont). Eftersom man kommer upp tidigt och far till jobbet så kommer man igång under dagen och en del av energin finns kvar när man kommer hem. Under helgen så sover man längre och går mer eller mindre i en dimma mest hela dagen. Skönt det med, men man får inte så värst mycket gjort..

Ibland funderar jag lite på hur andra familjer har det en helt vanlig eftermiddag. Kanske är det precis som hemma hos oss?

många djupa funderingar.

Jag har visst mycket tankar ikväll! Jag skojar inte om jag säger att det här har jag hunnit tänka dom 2 senaste minuterna:

* vad lider jag av?
* kommer bilen gå igenom besiktningen?
* varför fastnar alltid knäckebröd i tänderna?
* jag åker nog upp till mamma i slutet av månaden
* vad gjorde jag på min 18årsdag?
* undrar vart Doris tagit vägen?
* vad ska jag ha på mig imorgon?
* jösses vad jag kommer sakna Lisa när hon åker till Dalarna
* hoppas inte Tom snarkar inatt

Det är inte lätt att vara jag! Nu ska jag ta mitt lilla stråk genom huset så jag får i mig allt jag ska innan jag beger mig uppför trappan.
Börjar i badrummet med två sprut nässpray, vidare genom köket där jag stannar till vid kylen och tar en sup slemlösande (vad äckligt det låter, slemlösande). Trippen går vidare mot vardagsrummet där jag lagt min ventoline!
Svammel svammel, god natt!

det var en tysk, en dansk och en Michelle.

Fördriver kvällen med Sara på telefon, det var eviiigheter sen! För övrigt har jag inte gjort mycket idag, legat hemma och tittat på tv och halvsovit.. Det blir inte mycket jobb för min del minsann, men jag tar nya tag till helgen!
Jag var ju hos läkaren en sväng igår (för tredje gången). Denna gången fick jag träffa en, ja vad kan han ha varit, tysk kanske? Sist var det dansken Morten.. Tysken hade inte så värst mycket att berätta för mig som jag inte visst, jag hade kunnat diagnostisera mig själv med bronkit eftersom det är det jag haft dom senaste gångerna.. Denna gången fick jag iaf en liten penicillinliknande kur. Eftersom jag inte tål vanligt kåvepenin får jag istället Eryferm eller Doxyferm. Vi får väl se om det gör någon skillnad, jag puttrar på som vanligt med min Ventoline/Bricanyl.

Nu blir det fråga-Olle dokumentären och en kopp te :)

vanligt vardagshäng.

Sitter just nu på Habo vårdcentral tillsammans med resten av Habos befolkning! Det går inte jättesnabbt precis, men än så länge har jag ju "bara" suttit 40 minuter.. Det är allt från pyttesmå barn till pensionärer mellan 80 och döden. Alla sitter och hostar och nyser och har sig. Kommer man hit för en stukad tumme eller nått så kan man ju räkna med att komma härifrån med precis vad som helst!

Kul jul det här!


dassig underhållning.

Årets höjdpunkt är kommen! Beställningen från jultidningen har kommit och som vanligt innehöll den 3 nya böcker till dassbiblioteket :)

 


häng mig högt eller sänk mig lågt.

Nu är jag så jävla trött på det här! Jag blir fan aldrig frisk.. Det värsta är att ekonomin påverkas så mycket :/ inte en enda julklapp har jag lyckats fixa, och vid det här laget brukar jag ha en del fixat iallafall.. Igår var vi på A6 en sväng och jag såg massor med fint till både mig och lillfisen, men det blev inget med det! Jag hittade en mjukisoverall till både mig och Novalie som vi bara SKA ha när lönen kommer. Punkt. Sen är det ju snart första advent med och jag måste ha ett gäng nya adventsstakar till mina miljoner fönster och måste få tummen ur röven och fixa julkorten med! Alla dessa måsten! Jag vill jobba, men jag orkar ju knappt sitta upp :( huset ser ut som kaos och katasrof och tvätthögen växer och frodas.. Känner att det snart börjar bli dags för hemtjänst!