Bättre tider än för ett år sen

Jag satt precis och kollade igenomkategorin "Novalies glutenintollerans", och herregud vad vi har gått igenom!
Det är ganska exakt ett årsedan som det här rullade igång på allvar och BVC började reagera (efter ca 4 månader med dålig viktuppgång, matvägan, lös avföring osv). Sen följde ju ett antal besök på akuten, barnmottagning, bvc och kirurgen.
Först nu, ett år senare känns det som om vi har kommit på rätt bana igen. ETT ÅR! Om landtinget bara hade gjort sitt och lyssnat på oss dom första gångerna kanske det inte hade behövt gå så långt som till att barnet slutar gå pga av energibrist. Är 2,5 månads väntan på en biopsi verkligen rimligt när man är 1 år gammal? Deras ursäkt - det är semestertider så det är bara halvbemannat på den kliniken som gör sånt.

Idag har vi iaf en pratglad och positiv 2åring som börjar bli allt mer självständig. Den värsta tiden är över - nu kan vi bara se framåt :)


En orkeslös Novalie när det var som värst, i september -09


Kommentarer
Postat av: Sara, mamma till pseudotvillingar & pyret i magen

Jag har faktiskt tänkt på det, hur mycket gladare och allt hon är nu lillskruttan. Nu är det roligt när ni kommer på besök igen :P men det är fan sjukt att det skulle ta sån tid, det var ju samma sak för mamma när jag var liten men då var ju gluten jätte ovanligt och det är det ju inte längre så man tycker ju att det borde gått lite frammåt då.

2011-05-04 @ 09:28:58
URL: http://neccin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback