Hon är helt okej!

Det gick bra idag på BVC :) Novalie verkar ha gått upp okej i vikt rätt okej denna gången iaf för läkaren påpekade inget speciellt om den. Dom kände och klämde lite och vägde och mätte så det var inget avancerat denna gången heller, och sen fick hon sina sprutor.. 1,2,3 så fick hon båda samtidigt, en i varje lår. Det gick jättebra även om det kom några lilleskuttårar så blev hon glad ganska snabbt igen.
Innan jag hade hunnit få på henne blöjan så kissade hon givetvis i mitt knä!

Jag valde att åka på föräldraträffen iaf, enbart för att vår BVC sköterska sa att man skulle få en bok, haha! Men det var väl trevligt och så fast det var lite småknepigt att hålla Novalie sysselsatt under tiden gubben stog och visade massa böcker, det hade kunnat kvitta! Men 2 böcker fick vi iaf med oss hem :) den ena för att vi var med i gruppen och den andra fick Novalie för att hon fått ett presentkort på en bok från biblioteket i födelsedagspresent, så helt värdelöst var det ju inte! Medans Novalie traskade runt och utforskade låg dom andra barnen i små högar på golvet :) nu är hon ju iof äldst, men så mycket skiljer det ju inte..



Så här gott sov hon lillskruttan när vi var tvungna att åka :(
Jag avskyr att behöva väcka henne!


Hon sover med lite öppna ögon..


Än så länge har vi inte märkt några biverkningar på sprutan (kl 20)

Kommentarer
Postat av: Satu

Halloj!

Hur mår ni?

Usch, jobbigt med sprutorna... hur mår hon? Några biverkningar ännu?



Du skrev något om hennes mage? Har hon ont?



Kram/Satu

www.mybabydolls.blogg.se

2010-06-07 @ 22:01:49
URL: http://mybabydolls.blogg.se/
Postat av: Sara 20år & tvåbarns mamma

Varför hade hon inte blöja på sig när hon var i sitt knä? fan varför tar inte vårt bvc båda samtidigt, dom tar alltid den vanliga först och sen hepatit en stund efter och hepatit ska ju göra mer ont säger dom. Lite lustigt tycker jag, bättre att ta båda samtidigt som ni gör.

2010-06-07 @ 22:40:20
URL: http://neccin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback