Äntligen kväll

Jag förstår inte vad det är med Novalie, det känns ju som om det är nått knas med hennes mage iaf, även om det blivit bättre.
Hon har ju varit rätt så lös innan, men det blev bättre igen. Men nu för en stund sen när hon kom in från promenaden var hela hon full och hela faster med för den delen. Vi bytte blöjan precis innan hon gick ut så det beror ju inte på att den "svämmat över".
Imorgon blir det nog till att ringa till läkaren igen och be dom ta ett sånt prov för tarmbakterien eller vad dom trodde det kunde vara! En av Novalies kusiner hade tydligen haft det när han var mindre och då hjälpte det med några dagar antibiotika så blev magen bättre. Om dom nu trodde det kunde vara det så varför inte ta provet på en gång så man kan få nått slut på det hela??
Jag tror även att det är detta som gör hennes humör så extremt dåligt för det är så mycket sämre än vad det brukar, det är ingenting som duger längre!
Hoppas morgondagen blir bättre!!

Min lilla älskling..

Kommentarer
Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

sv: Lycka till i veckansblogg! Glöm inte att kika in i morgon kväll för att se ifall du blev en utav finalisterna. Ha en bra kväll :)

2010-06-02 @ 22:01:55
URL: http://knoddenojag.blogg.se/
Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

Finalisterna i veckansblogg är presenterade :) och grattis till dig :) Se nu till att dina läsare röstar just på dig för att få större chans att vinna :)

2010-06-03 @ 21:33:55
URL: http://knoddenojag.blogg.se/
Postat av: Therese

2010-06-03 @ 22:17:33
URL: http://m'
Postat av: Therese

Aldrig roligt när de små inte mår bra. Hoppas ni snart får reda på vad det beror på.

2010-06-03 @ 22:18:21
URL: http://mirasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback