Underbart!

Det är väl bra härligt med fint väder, eller hur? Nackdelen är bara att bloggen blir lidande, och allt annat i internet-världen. Det var jättekul att logga in på mailen efter några dagar och ha 89 nya mail i inkorgen från Bloglovin och sedan logga in på bloggen och se att besökarna har gått i graven! Det är iof inte så konstigt med tanke på att jag inte skrivit något på ett tag. Jag själv tröttnar ju på en blogg där inget skrivs så varför skulle inte andra göra det?

Skit samma! Idag har vi börjat med storarummet på allvar, det som inom en snar framtiden ska bli vårt nya vardagsrum/matsal :) vi har ett litet dilemma med hur vi ska göra med väggarna bara. Grejen är att dom "fina" tapeterna har suttit sen typ början på 1800-talet och är typ 2,5 cm tjocka så det är omöjligt att få bort dom. Det man får bort är pyttesmå molekyl bitar, och med tanke på vilka ytor det är där inne så lär vi blir klara lagom tills Novalie fyller 20 eller nått.. Troligtvis blir det väl så att vi får gipsa om väggarna så att vi blir klara nån gång!


Gissa vart bohyllan har stått!


Gissa vart tallrikarna med kungen och drottningen har suttit och vart ett skåp har stått..


Delen längst bort kommer bli tv-del (troligtvis)


Till vänster om kakelugnen är dörren, detta kommer bli matsalsdelen :)


Här ska det upp lusa tapeter med ljust mönster, taket ska målas, träet i valvet ska målas vitt och nytt golv ska läggas. Bort med heltäckningsmattan från 70-talet!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Det kommer säkert bli kanon! Lägg gärna upp lite under och efterbilder också! Om man inte själv har hus får man leva genom andras renoveringar :-)

2010-07-07 @ 22:37:43
URL: http://mamzterblog.soclog.se
Postat av: Anonym

sv: hehe tack,va gullig du är :)



Jag tror ni kommer få de skit snyggt, de är ju verkligen ett kanon renoveringsobjekt!=)

2010-07-07 @ 23:47:07
URL: http://sandrasveningsson.blogg.se/
Postat av: suzi

känner igen allt, det blir kanon när det är färdigt vi har oxå renoverat en del, kom o titta en dag när ni hinner kram Suzi..

2010-07-08 @ 09:59:05
Postat av: Linnea-ungmamma & ryttare

Hittade din blogg via mammabloggar.se.

Vad roligt, vi håller också på renoverar en massa, vi har målat taket och spacklat väggarna och håller nu på att leta tapeter :)

2010-07-08 @ 13:12:53
URL: http://linneagranstrom.blogg.se/
Postat av: Satu & Ögonstenarna

Jag e ju fortfarande med här och läser ;) Hhihi... men förstår vad du menar!



Hur mår ni?

När ska Novalie börja på dagis?? Hur känns det....?:(

2010-07-12 @ 09:38:47
URL: http://mybabydolls.blogg.se/
Postat av: Cissi

Kan ni inte bara slipa väggarna? Det gjorde vi i våran lägenhet förra sommaren, bara slipade ner ojämnheter, spacklade jämnt och på med nya tapeter :) fast det kanske är för tjocka? roligt med renovering iaf, även om det känns som om man aldrig blir klar!

Cissi

2010-07-15 @ 20:33:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback