Slapp- och mysdag

Idag har vi gjort minsta möjliga, det vill säga inte alls mycket! Under förmiddagen satt vi och tittade på tv, lekte på golvet och sprang runt och stal grejer i gåstolen. Terrorsiten har nu hittat en ny favoritsak att försöka få tag på, nyckeln som är till vår tvbänk så man kan låsa! Mycket spännande pryl, dock måste man vrida den flera varv och samtidigt trycka den inåt för att få ut, så det kommer hon aldrig lyckas med och hon blir lika förbannad varje gång det inte går...

På eftermiddagen åkte vi till Toms bror och hans familj och fikade och spelade Wii, supertrevligt och lagom avancerat för en lördageftermiddag/kväll :) slog faktiskt Tom i supermario-konståkning!
När Novalie ätit och lagt sig så blev det mys framför tv:n med ostbågar och cola, tittade på A beautiful mind som jag sett nån gång för länge sen i skolan, jag tror det var på en psykiatrilektion..
Har försökt att förtränga så mycket som möjligt från en tiden så åren bara blandar ihop sig.

Gårdagen:
En liten uppdatering av gårdagskvällen.. Novalie sover bara middag 1 timme runt lunch och håller sig vaken hur länge som helst och vägrar sova. Vid 7 efter middagen somnade hon helt utslagen och vaknade 1½ timme senare döpigg och superglad, och där var det kört tänkte jag. Rätt gissat, lillfröken var på väldigt bra humör och det vara bara till att hålla henne sysselsatt tills hon blev trött igen.. Och det blev hon så småningom och somnade strax efter midnatt efter att ha hållit igång i mer än 3 timmar!


Såhär glad kan man vara fredag kväll klockan 23:15!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback