Allt är som vanligt igen..

Nu har mamma, Åke och Daniel åkt hem och i den lilla stugan i Gullskog är allt precis som vanligt igen, det känns en aning konstigt när det varit så mycket folk här dom senaste dagarna.. Under dagen har jag hunnit plocka iordning lite, städat toan och tvättat 3 maskiner tvätt. Jösses det finns ingen ände på det! Vad man än gör så känns det som om det inte syns iaf! Men nu när jag har tvättat undan alla kläder kan jag köra en maskin med sängkläderna imorgon :) skönt!

Men riktigt som vanligt är inte allt ändå, farmor gick ju bort dagen innan julafton.. Fick beskedet nere i Ullared, i gången med schampoo och balsam! Kommer ihåg det så väl.. Jag har fått titta på film nu dom senaste dagarna för att kunna somna, då har jag något att koncentrera mig på, släcker jag bara ner och försöker sova så tänker jag för mycket, så DVD:n är min vän på kvällen/natten.
Älskade farmor! <3



Shoppat lite

Glömde berätta att vi varit på mellandagsrean idag.. Hittade dessvärre inte supermycket på rean, men med lite rabattkuponger och så blev det inte så farligt dyrt!

Här är några bilder, orkar inte lägga upp alla! Hittade även en tröja och en jacka till mig!

Allt på rean utom Hello Kitty tröjan


Rea! Älskar Kitty klänningen!


Denna tyckte Tom att Novalie ska ha i sommar när vi ska åka Buick!
Måste strykas lite bara.. Ett par matchande byxor till med :)

Annandag jul



Oj oj, nu har redan julen varit, Novalies första! Kommer så väl ihåg när jag satte upp adventsstakarna och det är snart en hel månad sen! Galet..
Julafton var iaf helt fantastisk, troligtvis den bästa på vääldigt många år! Detta året var vi här hemma hos oss och det är nog ett vuxenpoäng där tror jag, firande hemma med hela familjen och släkt.
Vi var 14 personer, jag, Tom, Novalie, Sanna, mamma, pappa, Åke, Daniel, Toms föräldrar Mona och Lasse, hans morfar Knut (som för övrigt är 89 år gammal och dansade vals i vardagsrummet under Kalle Anka), Toms bror Danne med frugan Jennie och Novalies kusin Noel. Ja det var nog alla tror jag..

Efter Kalle Anka kom tomten, och Novalie blev helt paff när han steg innanför dörren! Hon satt helt stilla och bara illglodde :) innan tomten skulle vidare til dom andra barnen så fick Novalie sitta i tomtens knä, men ack där höll hon på att avslöja honom!! Den lilla handen hittade ganska snabbt det fina lurviga skägget på tomten som höll på att åka av..
Massor fina paket fick hon iaf! Mestadels kläder, men det är ju vad hon behövde! Sen fick hon en bilbarnstol, en supergosig filt, presentkort, leksaker, en spillfri mugg, en NallePuh sparbössa och massa med annat fint!

Här kommer lite bilder!


I väntan på gästerna


En del av julklapparna.. Alla hade inte kommit


Kalle Anka, superskoj! Lägg märke till morfar Knut som sover
så gott i fotöljen i väntan på tomten!


Tomten hittade in i tvättstugan


Novalies första paket


Sitta i tomtens knä var helt okej!


Novalies julklappshög..



Ullared igen!

Har fått för mig att jag ska till Ullared på Onsdag! Dagen innan julafton.. Då brukar det inte vara så mycket folk :)
Jag har ju några julklappar kvar och handla och sen behöver ju lillfisen lite nya kläder (igen!) för om jag åker ner dit så kanske vi kan skita i mellandagsrean för den vill mamma inte gå på iaf..

Har redan börjat med en liten lista och än så länge finns detta me:
-Boxerkalsonger till Tom
-Nappar
-Kläder till fisen
-Pop-up leksak
-Nalle-puh tyg, så jag kan få tummen ur röven och sy ett par gardiner
-Ramar
-En jacka till mig!
-Mjuka klossar
-Trådlabyrint
-Julklappar

Än är inte listan så lång med den hinner nog fyllas på kan jag tänka mig.. Konstigt egentligen hur taggad man är inför en Ullaredsresa med tanke på att varenda gång man varit där så är man lika jäkla trött och sliten varje gång! Denna gången hoppas jag på att det inte är så mycket folk, och det ska det tydligen inte vara dagen innan julafton så jag hoppas det stämmer! Det kanske gör att man kommer snabbare fram och fortare hem så man kanske inte är lika trött! vad vet jag.. På onsdagkvällen kommer mamma <3

Saknar lillfisen :(

Klockan ett idag lämnade vi lillfisen hos farmor och farfar, och jag saknar henne jättemycket! :( det är så tomt här utan henne.. Ingen som pratar/skriker/skrattar!
Hoppas det går bra inatt och att hon får sova, för det är säkert ännu läskigare och vakna mitt i natten när man inte är hemma och varken mamma eller pappa är där.. Förresten så sov hon hela natten nu som var :) somnade vid nio och vaknade vid halv sju imorse. Blev faktiskt en aning förvånad!
Imorgon blir det sovmorgon iaf :)

När vi kom hem så gjorde jag lite knäck och började med maten. Det var riktigt spännande med knäcken för jag använde matlagningsgrädde ist för vispgrädde, men det funkade det med och dom blev jättegoda! Ska nog tassa ner för trappan och hämta några... Ohh kom på att jag har ostbågar me!! :D

Har slått in lite julklappar med, och på onsdag ska dom sista inhandlas!

Tripp till storstan!

.. haha eller Jönköping iaf!
Det gick inte riktigt som planerat dessvärre. När jag kommer ner till Habo så inser jag att jag glömt fylla på spolarvätska, så vattnet som tjänstgjort dom senaste veckorna var stelfruset = Michelle såg inte vägen!
Jag som hade tänkt att åka upp till A6 och köpa dom sista julklapparna lite snabbt och sedan fika lite, men istället fick jag åka upp till pappa som fick försöka tina upp skiten, och det gick! Han hällde kokande vatten och spolarvätska i behållaren och sen blåste med hårfön på utsprutningssakerna! Helt otroligt..
Så sen fick farsgubben följa med till A6 ist! Klockan hade redan hunnit bli så mycket så alla julklapparna blev inte klara iaf så det får bli en tripp på onsdag med.. Ska befinna mig vid ingången klockan 09:50 för dom öppnar tio! Lite folk kanske tar sovmorgon iaf..

Uppdatering om natten då: Katatsrof!
Efter att ha pratat klart med Sara och fixat och donat lite så gick jag äntligen och la mig, skönt och få sova tänkte jag, slog på tv:n och halvslumrade.. Precis när jag håller på och somna ordentligt, vem vaknar då om inte Novalie?? Tio över 2 och jätteledsen!
Nu vet jag iaf vad det är, tänderna! Hon låg och gnodde i munnen och höll på så det antar jag att det är!
Stackars min lilla älskling :(
Hoppas hon får sova gott inatt (och jag md för den delen). Imorgon ska hon sova hos farmor och farfar så mamma och pappa får lite egentid. Det börjar bli dags nu efter 6,5 månad.. Vi hade tänkt gå på bio och gå ut och äta, men jag tror det blir att vara hemma ist. Mycket skönare!!

Ofattbart hur mycket man kan älska sitt barn <3



Köttbullar för hela slanten :)

Idag har här gjorts köttbullar på både bredden och tvären och enligt mig själv så blev dom fasligt goda!! :) Novalie höll mig sällskap med humöret uppe hela tiden, hon satt i sin matstol och åt majskrokar och pillade med allt möjligt, bland annat sina öron som hon precis verkar upptäckt.. Himla lustiga saker och sticka ut från huvudet. Hon är väl för underbar mitt lilla gryn <3

Nu börjar jag faktiskt få lite julkänsla, den kommer krypande mer och mer för varje dag :) hade så gärna velat gå ut i snön med Novalie idag, men det blåste så äckligt mycket så jag tyckte det var lite onödigt..
En vecka kvar till jul idag! Helt sjukt.. Och jag som knappt börjat köpa några julklappar :P attans rabarber!
Någon mer som vill hänga med till A6 på onsdag klocka tio?!

Nu ska vi se om lillfisen vill sova! Somnar kanske hon gör, men hon lär ju vakna efter en stund igen är jag rädd för..


100 nånting köttbullar

RallyKalle kör Volvo!!

Natten blev inte så hemsk som jag hade föreställt mig tack och lov! Novalie somnade om igen vid midnatt och sov till 9 imorse utan att vakna, så nu känner jag mig rätt reko i huvuvdet :)
Har märkt på henne att hon börjar bli lite förkyld för hon är snorigare än vanligt och nyser och ahr sig..

Måste bara får svära lite över alla idioter med körkort! Vi åkte in till Habo idag jag och lillfisen för att köpa lök så vi kan göra köttbullar till julen så vi siktade på Konsum. I hela Habo så kryllar det av såna där refuger som gör att vägen blir smlare och bara en bil får plats så den som kommer först fram får köra. Som alla vet så är det ett himla busväder ute, det är snö och halt och vägarna är som isgator och framförallt vid dessa refuger där det är många som stannar för att sedan köra igen. Idag inne i samhället stannade jag för en bil och blinkade med helljuset (snäll som man är) så att hon kunde köra först eftersom det är dumt att chansa att man hinner och sen inte göra det och få tvärnita och glida genom hela Habo.
Den andra bilen höll också på att sakta in men började köra när jag blinkade. Då ser jag i backspegeln att det kommer en volvo och kör om mig och gasar som en jävla idiot genom denna refugen!!!
Detta gör att kvinnan i den andra bilen fick tvärnita eftersom hon var på väg genom den när idioten kom.
Där höll det på att bli en krock bara för att folk har så förbannat bråttom jämt.. Usch vad trött jag är på folk!

Så nu känns det bättre!!
Kan passa på att säga att det blir inga köttbullar idag iaf, jag glömde köpa ägg mitt smarthuvud..

 
Såhär utslagen var hon igår när hon äntligen somnade om..





Tradera är grejer!

Jaha, det var visst ingen engångsföreetelse igårkväll/natt. Denna verkar bli likadan!
Efter en flaska välling somnar fisen och sover idag 1,5 timme för att sedan vakna och vara ledsen. För att Tom den stackaren ska få sova eftersom han ska upp och jobba imorgon så har jag bäddat den stora madrassen i vardagsrummet här uppe så kan jag och Novalie sova på den inatt ifall hon ska vakna 1-2 gånger i timmen inatt igen.
Usch vet inte vad jag ska bära mig åt, detta funkar inte o längden..

Har förresten vunnit lite grejer på Tradera idag :) jag skäms inte för att köpa begagnat, kläder är dyrt och man kan göra rikitga fynd! Grejer och kläder som är nästan oanvänt! Sen köper jag nytt med, så varför inte kombinera det?!
Bland annat detta!

  76:-

  19:-

Säg vad ni vill men jag tycker det rockar stenhårt!! :D

En helvetesnatt..

Jag skrev i gårdagens inlägg att jag var trött, men det är ingenting emot vad jag är idag!
Det var inte bara kvällen som var jobbig, även natten har varit en av dom värsta.. Jag trodde verkkligen att hon skulle sova resten av natten när jag gick och la mig igår, men tji fick jag!
När jag hade sovit i 45 minuter hade hon redan hunnit vakna 2 gånger! Så sista gången gjorde jag iordning en flaska välling och tog jag med henne in till oss och där brukar hon alltid sova gott, men inte inatt!
När hon väl hade ätit upp vällingen somnade hon men bara för en liten stund, kanske 20-30 minuter. Sen fortsatte hon att vakna 1-2 gånger i timmen fram till klockan 6 imorse då hon fick ersättning, sen sov hon (kors i taket) hela 3 timmar innan hon vaknade igen!
Idag är jag mer eller mindre som en zombie och Novalie är gnällig och kinkig och ingneting duger.. Tänkte vi skulle gå och lägga oss om en stund :)

Jag är såå trött, men inte Novalie!

Vet inte vad det är med min lilla skrutta nu för tiden. Hon har så svårt att sova!
Vi har haft en till jobbig kväll..

Hon vaknade efter att ha sovit middag i 2 timmar vid 16.00, då åt hon ochvar pigg och glad när Tom kom hem. Hon fortsatte att vara glad och vi lekte tittut och busade, och hon orkade hålla sig vaken ända till åtta. Då åt hon bara 120ml välling innan hon däckade i mitt knä helt utslagen så jag la in henne i sängen och hon sov vidare en timme ungefär. Sen vaknar hon och nappen duger inte så vi provar med en skvätt välling till men det vill hon inte ha! Sen lyckas jag få henne att somna i vår säng där hon sov ungefär 30 minuter, sen vaknar hon igen!!
Denna gången gick det inte att få henne att somna om så det var bara slå sig ner framför tv:n och vänta på att hon skulle bli trött. Klockan är nu 23.15 och jag har precis lagt in henne i sin säng igen efter att hon somnat på min mage i soffan..
Jag är helt slut! Det är fjärde kvällen hon är orolig och sover jättedåligt! Nu hoppas jag att hon sover iaf några timmar så jag kan få mig en blund med... Vaknar hon inatt så får hon nog sova mellan oss, det brukar funka!
Vi får se hur det går, hoppas på det bästa!

GodNatt!


God morgon!

Novalie är en glad skrutt idag, trots att hon somnade halv elva och vaknade pigg som en lärka vid nio. Vi hade lite morgonmys i sängen innan vi givk ner och gjorde gröt :) nu har vi bytt från den goda banangröten till 6-månaders gröten. Hon äter den, men jag tror hon gillar banangröten mer. Imorgon ska jag prova att mosa ner lite banan i gröten så får hon smaken iaf!

Idag har vi byggt ett täck-hav så hon kan sitta på golvet och leka utan att dunka skallen i golvet om hon trillar. Men hon gör ganska snygga moves när hon faller så det är nog inen större fara, men för att vara på den säkra sidan :)
Hon vände över till mage innan när hon låg ner och kunde då titta över kanten på täcket. Det dröjde inte länge innan hon fick syn på "kvistarna" i golvet (vi har gammalt trägolv). Dessa är otroligt roliga att ligga och slå på!

Nu ligger hon och sover middag skruttan så jag ska passa på att äta i lugn och ro :)
Bilderna hamnade i lite fel ordning...






Det snöar!!

Äntligen har den riktiga vintern börjat komma! När vi vaknade drog jag upp rullgardinen och kikade ut genom fönstret och det snöar massor!! :) Tog upp Novalie så hon också fick titta och jag tror säkert att vi skulle kunna stå och titta i fönstret hela dagen för hon tyckte det var jätteintressant att det kom något vitt från himlen.
Hoppas det får ligga till jul nu, men det vore väl att hoppas för mycket antar jag..










Sovstrejk och julklappsklur

Novalie ville inte somna ikväll heller.. men idag lyckades jag få henne att somna innan tolv iallafall! Första natten hon var vaken länge var hon vaken till tio över tolv, igår somnade hon 20 över 11 och idag kvart över tio, så det blir ju tidigare för varje kväll iallafall!

Idag har jag suttit och filurat lite på julklappar, har mer än en del kvar! Våra föräldrar är klara, men mer än så är det inte.. Så dagen innan julafton ska jag ge mig iväg och köpa julklappar! Det dummaste man kan göra, men jag har vant mig för det blir samma sak varje år. Det har inte riktigt gått in i mitt huvud att det bara är 10 dagar kvar till julafton. Då kommer mamma <3 det längtar jag mest efter :)
Novalie behöver en del kläder men det tror jag att jag väntar med tills mellandagsrean, något borde man ju kunna hitta där tycker jag! Jag hittade även en pryl som kallas kedjelänk till Novalie på BR's hemsida. Arabelle har en sån som Novalie är ruggigt förtjust i! Den låter kul när man slår den mot saker!

Jag provade att lägga lillfisen på golvet idag för att se vad hon skulle göra. Hon provade att gå upp i krypställning några gånger, men hon gled bara ner igen för golvet är så halt.. Men på nått vis lyckades hon förflytta sig för helt plötsligt låg hon 2 meter bort från stället jag lagt ner henne på! :P
Snart så!!


Kedjelänk till Novalie!

Knaskväll!

Gårdagskvällen blev riktigt knepig! Novalie somnade i Toms famn redan vid halv åtta utan att ha ätit välling! Detta innebar att hon vaknade strax innan nio och var hungrig.. Sen när hon hade ätit så var hon pigg som en lärka så hon fick sitta med oss i soffan och titta på Kniven mot strupen. Jag trodde att hon skulle somna efter det, men tji fick jag!! TIO över TOLV somnade hon äntligen för natten och mamma var helt slut!
Hon har aldrig somnat så sent så jag blev lite paff..

Hon mår bra idag iaf, ingen feber än så länge :) skönt! Men det kan ju komma, min feber kom inte förrän nästan ett dygn efteråt..
Nu har Tom kommit hem, för det är fredag!! Så skönt att ha honom hemma! Blir det samma sak ikväll med Novalie så är det hans tur att natta henne ;)

Bvc och Öppna förskolan

Idag tog jag äntligen tag i saken och åkte bort till öppna förskolan! Jag har tänkt göra det hur länge som helst, men nu när Novalie har börjat sova så länge vill jag inte riktigt ställa klockan för att dra med henne dit..
Som tur var vaknade hon tidigt idag så jag slapp väcka henne, det blev som vanligt att hon väckte mig, 5 minuter innan klockan ringde!
Oturligt nog så var det sista gången idag innan jul, synd tycker jag som faktiskt tyckte det var helt okej! Det var en mamma som var supertrevlig att prata med! Hon hade en liten bebis som var 3 månader, troligtvis blir hon Novalies blivande klasskamrat om vi väljer Fagerhultsskolan :)
I början var det "fri lek" i 45 minnuter, och Novalie hade superskoj med en pop-up pryl med djur som hoppar upp om man drar i spakar och trycker på knappar. Sen var det förstås väldigt underhållande att titta på dom äldre barnen när dom lekte!
Efter det så var det sångstund, och detta var riktigt kul! Idag blev det dans kring granen och det innebar den riktiga prästens lilla kråka när alla slänger sig mot mitten, och det var ju skitkul! Och små grodorna såklart :) Efteråt blev det fika, och massa plus i kanten för det! Det fanns allt möjligt till oss föräldrar och de äldre barnen men dom har även tänkt på dom mindre barnen så alla Novalies favoriter stod framdukade, det vill säga majskrokar och smörgåsrån! Hon var helt slut stackaren när detta var över 2 timmar senare. Hon slocknade i bilen på vägen hem som tar typ 1½ minut högst, sen sov hon vidare när jag tagit av henne kläderna och lagt henne i sängen. Helt utslagen!

På eftermiddagen bar det av till BVC med för 6-månaderskontroll :) hon har blivit stor lillskruttan! Hela 7,5 kilo och 64 cm lång! Detta gör att jag inte riktigt kan förstå hur storlek 68 kan vara för litet, men hon var väl lång överkropp eller nått.. Läkarkontrollen gick jättebra och allt såg fint ut. Hon lyckades kissa ner hela skötbordet när hon satt och tittade på läkaren! Go girl! Haha.
Passade även på att få knorr-sprutan. Fick reda på en sak jag inte hade en aning om, läkaren berättade för mig att det var vanligare att vuxna fick biverkningar av vaccinet än barnen! Och skulle hon nu få någon biverkning så är det troligtvid bättre än att få knorrsjukan och ligga kopplad till en maskin som andas åt henne..

Om en stund börjar Kniven mot strupen på trean som är från Västgöte. Det ligger här borta utmed vägen mot stan så det måste bara ses!!



Såhär trött är man efter öppna förskolan.
Måste erkänna att hon ser rätt arg ut..


Så var det kväll igen..

.. och här sitter jag i min ensamhet! Novalie somnade efter att hon hade badat och ätit välling, han knappt lägga ner henne i sängen innan hon slocknade!

Idag har här varit lugnt idag! Så himla skönt så du anar inte :) Har endast varit lite smågnäll, men iaf mindre än vanligt! Eftermiddagen spenderade vi i köket, jag vid spisen och Novalie på golvet. Jag har nämligen bakat småkakor, havrekakor för att vara exakt, sen lagade jag mat både till oss och till Novalie. Det blev spaghetti och pasta. Skruttan verkade gilla mammas egna mat, och det känns skönt för det blir ju lite billigare och man vet precis vad som är i maten :) 
Har nu ikväll efter att mina älsklingar somnat suttit och letat lite recept på barnmat på nätet och det finns en hel del lätta och smidiga recept så det ska testas i veckan!
Imorgon får hon kyckling, potatis och grönsaker som jag tillverkade förra veckan och frös in. 

Nu ska jag gå och lägga mig och se på lite Greys Anatomy för imorrn är det full rulle! Ska träffa Angelica nere i stan vid tolv, så imorrn blir det ingen sovmorgon som det blev idag till halv elva! 
Vi ska ta en sväng in på skolan och säga hej till alla galningar och så ska vi träffa Anna en sväng :) sen blir det ner till stan för Angelica ska köpa julklappar och så ska vi fika/äta lunch. 
Hoppas innerligt att lillfisen är på bra humör, fast det brukar hon ju vara så länge man inte är hemma.. 
Sen när jag kommer hem så kommer Toms bror och börjar med väggarna i köket som ska byta färg så det blir fullt upp!

Natti!




Nybadad Novalie


Måndag, check!

Jahapp, så var måndagen slut med.. Idag har jag och Novalie varit hos pappa, varit och hämtat ut sprutor och kortisontabletter och varit på BVC's föräldraträff.
Har lite svårt att bestämma mig om jag gillar det eller inte. Den gruppen är fortfarande ganska sammansvetsad och lite svår att komma in i, men sen är jag ju inte den mest pratglada med folk jag inte känner heller. Idag pratades det om barnomsorg, men jag hängde inte med på hälften av vad som sas eftersom jag var tvungen att underhålla Novalie med i 1,5 timme. Men det var säkert bra! Vad vet jag..

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på Greys Anatomy :)

Kan inte sova

.. dels för att Sara har visat mig spelet Scarab Solitaire på facebook som för övrigt är som knark, beroendeframkallande!! Har suttit hur länge som helst nu, jag sa till Tom att jag kommer snart när han gick och la sig vid halv tio, nu är klockan tolv men jag skulle ju bara spela en omgång.. Högerhanden är iskall och jag börjar få ont i armbågen! Kanske dags att ge upp för idag?!

Det andra jag funderar över är den jävla försäkringen på bilen. Förra året när vi köpte den så föräskrade vi den på ett helår, och snart är det dags igen. Problemet är bara att dessa pengar inte finns att hosta upp bara sådär just nu, och eftersom inkomsten inte varit den bästa så har jag inte haft möjlighet att spara till det heller.. Det har ju varit himla smidigt att slippa tänka på försäkringen varje månad, men det lutar åt att behöva ta det månadsvis på autogiro (som jag för övrigt hatar).. Föräskringsbolaget tillåter bara autogiro om man vill ha det månadsvis, men jag vill ha en faktura hemskickad varje månad för då känner jag att jag har lite mer koll på pengarna och jag vet med säkerhet att det kommer in! Skulle en krona saknas när dom ska in och dra på autogiro så funkar det inte och man får påminnelse och skit, nej tack!
Blä bilskrälle, älskar den och hatar den på samma gång!

Novalie somnade gott idag iaf, efter att ha legat och myst i soffan innan läggdags somnade hon som en stock när vi la in henne. Hon har kommit på hur kul det låter när man "klickar" med tungan, så det har hon pysslat med mer eller mindre halva dagen. Vi har dessutom sänkt hennes säng idag så nu får man ont i ryggen av att lägga ner henne, härligt! På tal om ryggen är inte den i superskick och gör ont..
Här om dan rotade vi lite i lådorna jag fick med från mamma förra julen, och hittade min gamla leksak, som Novalie tycker är jättegod och bita på och slåss med ;)
 

Nehepp, sovdags! Ska bara spela en gång till...


God pryl det där..



Mammas lilla fotomodell/dreggelmonster!

Tand nummer 2!

Nu har Novalies andra tand börjat titta upp, så nu har tandsingen fått en kompis :) det är den andra nedre framtanden! Så gulligt när hon ler eller skrattar och man ser det lilla vita kika fram.
Undrar om det kan vara tänderna som gör att hon har lite svårt att smna på kvällen, det måste klia och göra ont på stackaren :(

Ska se om lillfis vill sova en stund nu så jag kan städa lite och slänga på en tvätt.. 


Saknar mina älsklingar!

Sitter på jobbet nu, har ännu en gång natten.. Här är det rätt lugnt ikväll och snart blir det sängen för den sista som är uppe. Jag sitter här i min ensamhet och tänker på mina älsklingar Tom och Novalie, saknar dom jättemycket! Inatt får jag sova själv, bara en sån sak som att det alltid finns någon som vill sova med mig saknar jag!

Inatt är dessutom första natten lillskruttan sover borta själv, hon är hos sin farmor. Jag skickade ett sms för en stund sen och frågade om allt gick bra, och det gjorde det, hon hade sovit sen kvart över 8 ungefär, och det är ju positivt! Men det känns konstigt att bara veta att hon inte är hemma! Men hon har det bra!
Längtar tills imorgon bitti när jag vaknar, för då ska jag hämta henne :) sen på kvällen bär det av till Nässjö (av alla ställen på jorden) för min supergravida väninna har hittat en syskonvagn där. Hoppas inte GPS:en ljuger för mig imorgon bara så vi hamnar helt åt skogen.. Fast och andra sidan, gör vi det så vet jag iaf att vi kommit rätt!

Natti :)

Julklapp!

Pratade med mamma idag, imorgon ska hon åka och köpa en bilbarnstol :) det enda vi verkligen önskar oss i julklapp som vi behöver nu! Så snäll är hon lilla mamma <3
Det är en djungel det här med bilbarnstol, det finns fördelar och nackdelar med alla, inte en enda där det bara finns positiv fakta.. Men denna passar oss :)

Det blir en Brio Zento, svart/turkos. Man kan minsann inte ha vilken färg som helst när man har en röd bil!
Imorgon ska jag ta mig en tripp ner till babyproffsen för att testa den så att den passar i bilen! Hoppas verkligen det!

Nu är det sängdags för imorgon blir det jobb..